Schandalig! Journalist Turkse NPO: 'Nederland liet Srebrenica bewust gebeuren om Europa van moslims te zuiveren!'

Schandalig! Journalist Turkse NPO: 'Nederland liet Srebrenica bewust gebeuren om Europa van moslims te zuiveren!'

De hetze tegen Nederland neemt steeds belachelijker vormen aan in Turkije. Nu worden we ervan beschuldigd dat we de massaslachting van moslims in Srebrenica bewust toelieten omdat we moslims willen genocideren in Europa. (Of bedoelde hij ethnic cleansing, wat natuurlijk bepaald niet veel beter is)

Karahman Haliscelik is journalist. Hij werkt voor de TRT, dat is de publieke omroep van Turkije. Met andere woorden, hij werkt voor een zender wiens eerste en voornaamste opdracht is om de denkbeelden van de AKP-regering de wereld in te sturen.

Blijkbaar besloot Haliscelik vandaag dat hij maar een stapje verder moest gaan dan president Erdogan zelf om Nederland zwart te maken. Hoe? Nou, zo:

Daar staat dus:

"We dachten allemaal dat Srebrenica niet met opzet was. Het is nu duidelijk dat de Nederlanders heel Europa wilden zuiveren van moslims!"

Dit is volslagen krankzinnig. Het is totale gekheid die niet alleen nergens op slaat, maar ook nog eens bewust bedoeld is om haat te zaaien tegen Nederland en Nederlanders. Dit terwijl de Nederlandse belastingbetaler elk jaar weer geld afdraagt aan Europa, waarna het snel wordt overgeboekt naar de Turkse staatskas.

Er wonen één miljoen moslims in Nederland. Hen wordt niets gedaan. De enige politieke moorden die gepleegd zijn in ons land in de afgelopen decennia waren op islam-critici: Theo van Gogh én Pim Fortuyn. De eerste werd vermoord door een radicale moslim, de tweede door een radicale linkse activist die vond dat Fortuyn niet liet genoeg voor moslims was.

En dan roept meneer dat "de Nederlanders" Srebrenica bewust hebben laten gebeuren omdat ze Europa moslimvrij wilden maken.

Het is echt ongelooflijk. Dat je als Turkse nationalist er niet blij mee bent dat ministers Kaya en Cavusoglu niet welkom waren in Nederland is tot daar aan toe. Maar dit is knotsgek, ronduit extremistisch, en nog levensgevaarlijk ook omdat het een paar gekken ertoe aan kan zetten om 'het recht in eigen hand te nemen.'

Schandelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties