Schattige Xess Xava brabbelt z'n eerste woordje, en papa Wesley Sneijder is daar ongetwijfeld héél blij mee...

Schattige Xess Xava brabbelt z'n eerste woordje, en papa Wesley Sneijder is daar ongetwijfeld héél blij mee...

Kleine Xessjes worden groot! Maar de jongen blijft gelukkig wel heel erg schattig.

Eén van de schattigste BN'er-baby's van dit moment is ongetwijfeld Xess Xava, het übervrolijke zoontje van Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder. Het is ook niet moeilijk te zien waarom, en hem te zien opgroeien is dan ook oprecht heel erg leuk.

Afgelopen mei zette Xess z'n eerste stapjes, en deze week bereikt de lieve baby opnieuw een mijlpaal: hij heeft z'n eerste woordjes gebrabbeld! En papa Wesley Sneijder, de topvoetballer, kan daar oprecht niet blijer mee zijn. Want waar veel kinderen als eerste woordje 'papa' of 'mama' stamelen, is het eerste stukje Nederlands dat deze jongeman uitkraamt 'bal':

"Topvoetballer Wesley Sneijder (32) is vandaag extra trots op zijn elf maanden oude zoontje Xess Xava. Het mannetje brabbelde zijn eerste woordje dat alles te maken heeft met het beroep van zijn vader: 'bal'.

Bij een aandoenlijke instagramfoto van een schaterende Xess Xava schrijft Wesley de mooiste momenten van zijn leven te delen met zijn zoon en vrouw Yolanthe. Xess Xava grijpt naar een ballon terwijl zijn vader lachend toe kijkt."

De foto van vader en zoon is dan ook een waar genot om te zien:

https://www.instagram.com/p/BJpxdkGjBvd/

Lief!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Wesley Sneijder baby's Xess Xava

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties