Schokkend: privacy-verheerlijkend D66 blijkt Big Brother eersteklas te zijn

Schokkend: privacy-verheerlijkend D66 blijkt Big Brother eersteklas te zijn

Verrassend? Neen. Ongelooflijk hypocriet? Jazeker.

Je verwacht het niet, maar D66 blijkt dus dé Big Brotherpartij van Nederland te zijn. Of, zoals GeenStijl uitlegt op basis van een nieuwe uitzending van Kassa:

De partij schraapt lekker de privé van mensen door op de feestboeks en target vervolgens hun favoriete groepen: naffers en nichten. Want progressieve fetish, enzo...

Zoals zelf BNNVARA al zegt: het is enorm lollig dat Kees V. zeurt over privacy in de TK terwijl ze zelf te werk gaan als de grootste peeping toms van het politieke circus.

Naffers staat voor Noord-Afrikanen. Voor mensen roepen dat dit een racistische GeenStijlterm is: nee, de term is bedacht door de Amsterdamse politie. Daarmee verwees (en verwijst) de politie niet alleen naar Marokkanen, maar ook naar andere Noord-Afrikanen zoals Algerijnen.

Hoe dan ook, het zegt natuurlijk alles over D66 dat de partij voortdurend kritiek levert op 'bedrijven' die 'informatie over mensen verzamelen,' maar dat de nepdemocraten ondertussen niet alleen hetzelfde doen, maar die info ook nog eens gebruiken om specifieke bevolkingsgroepen te targeten. En in de Tweede Kamer maar roepen dat Facebooks privacyschendingen serieus genomen moeten worden.

Uhu.

D66 is werkelijk een walgelijke partij. Hoe eerder ze die handel opdoeken, hoe beter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties