Sepp Blatter treedt af

Sepp Blatter treedt af

Sepp Blatter treedt af als FIFA-voorzitter.

De FIFA-voorzitter treedt af temidden van een corruptieschandaal waarbij al zeven FIFA-officials werden gearresteerd. Hij heeft een bijzonder FIFA-congres bijeengeroepen om zo snel mogelijk een nieuwe voorzitter te kiezen. Toen Blatter vrijdag werd verkozen voor een vijfde termijn, leek hij nog vastbesloten om de teugels bij FIFA in handen te blijven houden, en riep hij op tot eenheid en samenwerking. In zijn speech zei hij dat hij zich verantwoordelijk voelde om onder zijn leiding FIFA uit de moeilijke periode te krijgen. De 79-jarige Zwitser lijkt nu van gedachten veranderd te zijn.

Ook in dit filmpje komt Sepp Blatter ten val, maar dan letterlijk:

[video width="428" height="240" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/Sepp-Blatter-Falls-Off-a-Stage-YouTube.mp4"][/video]

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
voetbal FIFA Sepp Blatter

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties