Slecht nieuws: hartverwarmende zoektocht van 250 vrijwilligers naar vermiste man leverde niets op

Geen categorieokt 20 2019, 20:00
Sacco Tange (53), de vermiste hockeyvader uit het Brabantse Oosterhout, is nog niet gevonden. Met 250 vrijwilligers werd het natuurgebied Den Hout uitgekamd maar leverde nog niets op.
Tot dusver is bekend dat hij zijn mobiel niet bij zich had en nergens heeft betaald met een pinpas. Natuurgebied Den Hout is een locatie waar hij veel liep maar tot dusver nog niets heeft opgeleverd. Omdat het donker wordt is de zoekactie tijdelijk gestaakt. De woordvoerder van de politie lichtte toe: "We willen niet dat vrijwilligers in het donker door het bos moeten lopen."
De politie is lovend over de vrijwilligers. Het is nogal wat dat de vermissing van één man er voor zorgt dat ruim 250 vrijwilligers komen om te helpen! Morgen volgt er overleg over vervolgstappen met betrekking tot de actie. Dit zal de politie natuurlijk verder coördineren. Mogelijk wordt ook een nabijgelegen meertje onderzocht, waar waarschijnlijk duikers en/of sonar aan te pas zouden moeten komen.
Het is te hopen dat de man gezond en wel terug wordt gevonden. Ondanks dat vermissingen vrijwel altijd een treurige en gespannen ondertoon hebben, springt deze situatie er uit met een sprankje hoop. Niet vanwege aanwijzingen of mogelijk gunstige omstandigheden, maar juist door de hechte gemeenschap die voor de man klaarstaat en hem overduidelijk een geliefd lid van de mensen in die omgeving maakt. Laten we hopen op het beste!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten