Slinkse kansenparel: schrijf alles in het Arabisch in Europa, dan integreren we sneller!

Geen categorieokt 28 2016, 20:00
Integratie onder nieuwkomers in Europa blijft een probleem. Gelukkig heeft één van hen de perfecte oplossing, die hij nu uit de doeken gedaan heeft.
Ja, het is problematisch. Er komen zulke geweldige mensen naar Europa toe, maar door kleine details - religieuze, culturele en taalkundige verschilletjes - krijgen ze hier niet de kans om uit zich te halen wat erin zit, wat ongetwijfeld een hele hoop is. Het is zo ontzettend jammer dat we niet allemaal dezelfde taal spreken bijvoorbeeld: hoe handig zou het zijn als we elkaar allemaal prima zouden verstaan op de werkvloer? En dan zwijg ik nog over het feit dat wij zo niet begrijpen wat een zware tijd deze mensen achter de rug hebben, die hen vanzelfsprekend automatisch recht geeft op een gesubsidieerd bestaan hier.
Er wordt hier altijd maar geschreeuwd dat zij die hierheen komen de lokale taal maar moeten leren. Leer Nederlands, leer Duits, leer Zweeds. Maar laten we eerlijk zijn, het is toch van je grootste onrecht om zoiets van te verlangen van mensen, die vaak vrouw en kinderen in het oorlogsgebied achtergelaten hebben? Een Syrische zielepoot met een tranentrekkend verhaal heeft echter dé oplossing voor al onze problemen gevonden, zoals hij vertelt in de Duitse versie van de Huffington Post:

De meesten van hen (migranten, red.) spreken altijd Arabisch. Ik als vluchteling vind dat in Europa de tekst op verkeersborden in het Arabisch moet staan. Net zo zou in het Arabisch op producten moeten staan wat erin zit. Ook bij examens zou de mogelijkheid moeten bestaan om Arabisch te praten.

Briljant! Hij vervolgt:

Migranten die hier net aankomen hebben het daardoor veel makkelijker. Ze zullen de wet daardoor sneller verstaan en zo ook beter integreren. Vluchtelingen lukt het vaak niet om de documenten op het uitzendbureau in te vullen, omdat ze nog geen Duits spreken. Dat is echt jammer.

En als kers op de taart:

We moeten deze mensen helpen. Wat het ook kost!

Nou snap ik ook meteen waarom er zoveel berichten zijn over migranten die zich misdragen in het bijzijn van Westerse vrouwen: ze kunnen gewoon niet het wetboek lezen waarin staat dat dat verboden is! Alles valt opeens op zijn plek, of niet?
Het zou grappig zijn, als het niet zo ontzettend deprimerend was. Ja, ze zijn slinks, die vermomde islamisten. Wees dus slim genoeg om dit soort goedkope trucs te zien voor wat ze zijn: de volgende stap in het gestage islamiseringsproces van ons continent. Of, zoals Sylvana en haar hulp-Sinterklazen zouden zeggen: trap er niet in!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten