Smerige journalistiek! Volkskrant-journalist dreigt medewerker PVV “in email vol leugens”: kom anoniem praten!

Geen categoriefeb 21 2017, 19:20
Het mediakartel laat zich door niets of niemand tegenhouden: de PVV moet kapot. Deze email maakt dat maar weer eens duidelijk.
De nepjournalisten van het mediakartel gaan steeds verder in hun pogingen om de PVV te beschadigen. Geert Wilders laat namelijk weten op Twitter dat Volkskrant-journalist Robert van de Griend een PVV-medewerker in een email "vol leugens dreigt" en hem min of meer opdraagt om "te komen praten." Off the record natuurlijk, zodat hij opgevoerd kan worden als anonieme bron en zoveel mogelijk 'geheimen' kan prijsgeven.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/834095964315066368
Hier is het laatste deel van de email van Van de Griend aan de PVV-medewerker. De woorden spreken voor zich. Waar ik vandaan kom -- uit het nuchtere Friesland -- noemen we dit toch echt een dreigement.

Zouden we elkaar kunnen ontmoeten? Of zou ik u mogen bellen? U moet weten dat ik het artikel sowieso ga schrijven, dus het lijkt me in uw belang om uw kant van het verhaal te verwoorden. Eventueel kan dat off the record, er valt over verschillende varianten te praten.

Ik hoop van u te horen.

Met vriendelijke groet,

Robert van de Griend
De Volkskrant

Screen Shot 2017-02-21 at 21.37.27
Ja, ja, natuurlijk kan dat wel even "off the record." Normaal gesproken doe je zoiets natuurlijk alleen in extreme situaties, maar bij de PVV maakt het allemaal niet uit. Anoniem, niet anoniem, whatever. Aanpakken die hap! En wee je gebeente als je daar niet aan meewerkt, zo lijkt de 'journalist' van de Volkskrant te impliceren.
Enkele jaren geleden hadden maar weinig rechtse kiezers zoiets voor mogelijk gehouden. Tegenwoordig weten we beter. Het mediakartel en het partijkartel vormen één grote incestueuze, elitaire bende. Ze houden elkaar voortdurend de hand boven het hoofd en zijn bereid om alle grenzen van het toelaatbare aan hun laars te lappen als ze de PVV daarmee een hak kunnen zetten.
Eerder zagen we die vreselijke houding al bij RTL Nieuws, dat een wanstaltig interview publiceerde met Paul Wilders, de broer van Geert. Normaal gesproken zouden de media zoiets nooit doen -- een familielid gebruiken om een lijsttrekker aan te vallen -- maar bij Wilders worden alle oude, traditionele waarden van de journalistiek steevast bij het grofvuil gezet. De man en zijn partij moeten kapot. Daarbij wordt geen enkel middel geschuwd.
Er moet maar eens een einde komen aan deze hetze. Het zal de linkse media verbazen, maar het is 2017, niet 2003. Ze komen gewoon niet meer weg met dit soort smerige strategieën. Wij van rechts hebben in de smiezen welke spelletjes er hier gespeeld worden en slaan gewoon keihard terug.
Oh, en voor we het vergeten, dit is dus precies waarom ik onlangs de Volkskrant de oorlog verklaarde... en dat in de Volkskrant zelf deed.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten