Socialisme in de praktijk: 'Doodseskaders Venezuela hebben 6.800 tegenstanders geëxecuteerd'

Geen categoriejul 08 2019, 13:00
Stalin is terug. Hij heet nu Maduro.
De progressieve, linkse beweging in het Westen neemt het al jaren op voor de socialistische dictators van Venezuela. Met name Hugo Chavez kon, toen hij nog leefde, altijd op de steun van 'links' rekenen. Maar ook wat zijn opvolger betreft, Nicolás Maduro, is links in Europa en Amerika best positief. Misschien dat ze af en toe iets kritisch over hem zeggen, maar op de één of andere manier blijven ze maar beweren dat dit komt doordat het Westen niet vriendelijk genoeg is, dat we Venezuela 'bestraffen' en zo ga maar door.
Nou, speciaal voor die mafketels, hier één heel belangrijk, heel schrikwekkend feit over het socialistische regime van dat land:
https://twitter.com/michaelreid52/status/1147459035018551296
In Venezuela zijn er minstens 6.800 mensen geëxecuteerd omdat ze "zich verzetten tegen de autoriteiten." Ook is er in dat land, aldus de VN, "een patroon van martelingen" en zijn er veel "schokkerende verdwijningen."
Zoals Bart Schut zegt op Twitter:
https://twitter.com/bpschut/status/1147793381445328896
"De doodseskaders zijn terug in Zuid-Amerika. Maar ditmaal is het regime dat zij dienen niet rechts, maar socialistisch. Pinochet en Videla hebben nieuwe namen: Maduro en Chávez. De stilte in de Nederlandse politiek en pers blijft overweldigend."
Zo is het maar net. De nieuwe massamoordenaars van Zuid-Amerika zijn socialisten. En 'vreemd genoeg' lijken onze 'media' dat best prima te vinden. Ach ja, er worden een paar duizend mensen uit de weg geruimd, maar hé, ze zijn daar bezig met het bouwen van een utopie! Waar gehakt wordt vallen spaanders! Dat weet iedereen, en dus heeft het geen zin om er iets over te schrijven. Toch?
Zo denkt links. Links beschermt links. Altijd. En dat is precies waarom linkse regimes steeds weer massamoorden kúnnen plegen. Het is ziek, het is grof, het is misselijkmakend. Maar dit is hoe links in elkaar zit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten