Somalisch agressietuig breekt woning van 58-jarige vrouw binnen, beroven haar, steken haar neer en hollen weg

Geen categoriesep 05 2019, 19:00
Het gaat weer lekker in ons "gave land", zo kunnen we opmaken uit een openbare opsporingsactie van de politie. De wetsdienders zijn op zoek naar twee stuks Somalisch verdriet die een paar maanden terug inbraken bij een vrouw, haar ernstig mishandelden en vervolgens haar sieraden stalen. O, en ze staken haar neer. Zo'n acht maanden later schakelt de politie eens de hulp van het publiek in.
Ik kan dit trieste verhaal in mijn eigen woorden gaan schrijven, maar het relaas van de politie zegt eigenlijk alles wat je moet weten:

"Op zaterdagavond 5 januari wordt een vrouw overvallen in haar woning aan de Frans Halslaan in Soest. De vrouw is alleen thuis. Door de twee daders wordt zij hardhandig vastgebonden. Haar ringen worden vervolgens - onder bedreiging van een mes - van haar vingers losgeknipt. Ze wordt dan vastgemaakt aan haar bed met riemen, haar t-shirt wordt in haar mond gestopt en ze wordt gestoken met een mes. Vermoedelijk zijn de twee mannelijke verdachten gevlucht in een auto. Van één van hen is ook een compositietekening gemaakt. Hij was degene die het mes vasthield. "

En deze criminele overvallers? De politie omschrijft ze allebei als "donkergetinte huidskleur, mogelijk Somalische afkomst". De ene is alleen wat langer dan de andere. Maar allebei zijn het natuurlijk geharde criminelen die de cel in moeten. Dus wie de politie kan helpen: hierrr. En voor alle andere mensen: u weet het misschien niet, maar u kan ook helpen. Door als er verkiezingen zijn, niet meer op naïeve linkse wegkijkpartijen te stemmen. Misschien dat het bestrijden van dit soort brute en meedogenloze criminaliteit nog eens een keer voorrang krijgt in dit land!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten