Somalisch agressietuig breekt woning van 58-jarige vrouw binnen, beroven haar, steken haar neer en hollen weg

Somalisch agressietuig breekt woning van 58-jarige vrouw binnen, beroven haar, steken haar neer en hollen weg

Het gaat weer lekker in ons "gave land", zo kunnen we opmaken uit een openbare opsporingsactie van de politie. De wetsdienders zijn op zoek naar twee stuks Somalisch verdriet die een paar maanden terug inbraken bij een vrouw, haar ernstig mishandelden en vervolgens haar sieraden stalen. O, en ze staken haar neer. Zo'n acht maanden later schakelt de politie eens de hulp van het publiek in.

Ik kan dit trieste verhaal in mijn eigen woorden gaan schrijven, maar het relaas van de politie zegt eigenlijk alles wat je moet weten:

"Op zaterdagavond 5 januari wordt een vrouw overvallen in haar woning aan de Frans Halslaan in Soest. De vrouw is alleen thuis. Door de twee daders wordt zij hardhandig vastgebonden. Haar ringen worden vervolgens - onder bedreiging van een mes - van haar vingers losgeknipt. Ze wordt dan vastgemaakt aan haar bed met riemen, haar t-shirt wordt in haar mond gestopt en ze wordt gestoken met een mes. Vermoedelijk zijn de twee mannelijke verdachten gevlucht in een auto. Van één van hen is ook een compositietekening gemaakt. Hij was degene die het mes vasthield. "

En deze criminele overvallers? De politie omschrijft ze allebei als "donkergetinte huidskleur, mogelijk Somalische afkomst". De ene is alleen wat langer dan de andere. Maar allebei zijn het natuurlijk geharde criminelen die de cel in moeten. Dus wie de politie kan helpen: hierrr. En voor alle andere mensen: u weet het misschien niet, maar u kan ook helpen. Door als er verkiezingen zijn, niet meer op naïeve linkse wegkijkpartijen te stemmen. Misschien dat het bestrijden van dit soort brute en meedogenloze criminaliteit nog eens een keer voorrang krijgt in dit land!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
overvallen Somaliërs Soest

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties