Spurs-trainer doet huiliehuilie: 'Ajax heeft dit weekend vrij, dat is niet eerlijk'

Geen categorieapr 27 2019, 19:00
Ach jongen, wat sneu nou toch.
Haha, kijk eens hoe kleinzielig de trainer van Tottenham Hotspur is, de Londense tegenstander van Ajax in de halve finales van de Champions League:

Trainer Mauricio Pochettino vindt het oneerlijk dat Ajax dit weekend niet hoeft te voetballen terwijl zijn club Tottenham Hotspur zaterdag een belangrijke derby speelt tegen West Ham United. "Ik klaag niet, maar ik vind het gewoon niet eerlijk."

Je klaagt niet? Je klaagt wél, Mauricio. "Ik klaag niet maar," en dan komt de klacht. Misschien dat je de kern van 'klagen' niet helemaal begrijpt. Te veel ballen tegen je hoofd gekregen ofzo?
Hoe dan ook, hilarisch genoeg voegt hij daar vervolgens aan toe dat de Premier League de Spurs óók probeert te helpen:

"Ik weet dat de Engelse voetbalbond ook ons helpt in de voorbereiding door de wedstrijd zo vroeg mogelijk plaats te laten vinden, maar de Premier League is totaal anders dan de Nederlandse competitie."

Dat laatste klopt, en nee dat maakt helemaal niets uit. Je zou ook kunnen zeggen dat jullie, doordat jullie eraan gewend zijn ieder weekend te voetballen tegen een topteam, een 'oneerlijk voordeel' hebben ten opzichte van Ajax. Maar hoor je ons Nederlanders daarover klagen? Natuurlijk niet.
Afijn, laten we hopen dat dit tekenend is voor een gebrek aan zelfvertrouwen bij de Spurs!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten