Steekpartij in de Amsterdamse Bijlmer: Slachtoffer gewond afgevoerd naar ziekenhuis

Steekpartij in de Amsterdamse Bijlmer: Slachtoffer gewond afgevoerd naar ziekenhuis

Jongeman hanteert mes. Bron: Shutterstock.

Bij een steekpartij in de Amsterdams-Zuidoost (de Bijlmer) is een man gewond geraakt aan zijn arm. Hij is afgevoerd naar het ziekenhuis. De verdachte(n) is gevlucht in een zwarte Volkswagen Golf.

De Amsterdamse politie heeft het Kruitberghof, de plek van de steekpartij, afgezet voor nader onderzoek. De verdachte is vooralsnog voortvluchtig. Volgens een woordvoerder van de politie ging er mogelijk een ruzie aan de steekpartij vooraf. Getuigen die beelden hebben van het incident worden verzocht zich te melden bij de politie Amsterdam-Amstelland.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties