Stef Blok mag blijven! Links zegt vertrouwen in hem op

Geen categoriesep 05 2018, 18:00
Hèhè, de kogel is door de kerk: Stef Blok mag aanblijven als minister! Het vuur werd hem flink aan de schenen gelegd maar alleen PvdA, GroenLinks, SP en Partij voor de Dieren steunden de motie van DENK. Dat meldt het AD.
Suriname is geen failed state meer, kunnen samenleven zit niet meer in de genen en de multiculturele samenleving verdient toch weer gewoon een kans. Dat is hoe Stef Blok nu officieel tegen de zaken aankijkt, hij heeft namelijk al zijn uitspraken teruggenomen.
Vooral Jesse Klaver van GroenLinks vond het allemaal maar onzin want Blok heeft die dingen nu eenmaal wél gezegd. Klaver's hele wereldbeeld viel met die uitspraken natuurlijk totaal in duigen, het is immers tweeduizend-fucking-achttien, en dus kreeg Blok de wind van voren.
Stef verdedigde zich trouwens best wel triest door maar te hameren op dat hij alles terug had genomen terwijl hij gewoon een complete redenering poneerde. Niet geloofwaardig en daar hamerde Jesse dan ook wel terecht op.
Ook D66 onder leiding van Alexander 'aborteren kun je forceren' Pechtold eiste een uitgebreide verklaring maar ging niet zover om coalitiegenoot Blok eruit te bonjouren. Ook Buma van het CDA deed een duit in het zakje en focuste zich vooral op het genetica aspect van Blok's redenering. Dat deed hij overigens zeer correct en inhoudelijk zonder al die deugretoriek en geveinsde verontwaardiging zoals we dat van Asscher en Klaver gewend zijn.
Enfin, Blok lives to fight another day en Asscher en Klaver hebben mooi het nakijken!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten