Stef Blok mag blijven! Links zegt vertrouwen in hem op

Stef Blok mag blijven! Links zegt vertrouwen in hem op

Hèhè, de kogel is door de kerk: Stef Blok mag aanblijven als minister! Het vuur werd hem flink aan de schenen gelegd maar alleen PvdA, GroenLinks, SP en Partij voor de Dieren steunden de motie van DENK. Dat meldt het AD.

Suriname is geen failed state meer, kunnen samenleven zit niet meer in de genen en de multiculturele samenleving verdient toch weer gewoon een kans. Dat is hoe Stef Blok nu officieel tegen de zaken aankijkt, hij heeft namelijk al zijn uitspraken teruggenomen.

Vooral Jesse Klaver van GroenLinks vond het allemaal maar onzin want Blok heeft die dingen nu eenmaal wél gezegd. Klaver's hele wereldbeeld viel met die uitspraken natuurlijk totaal in duigen, het is immers tweeduizend-fucking-achttien, en dus kreeg Blok de wind van voren.

Stef verdedigde zich trouwens best wel triest door maar te hameren op dat hij alles terug had genomen terwijl hij gewoon een complete redenering poneerde. Niet geloofwaardig en daar hamerde Jesse dan ook wel terecht op.

Ook D66 onder leiding van Alexander 'aborteren kun je forceren' Pechtold eiste een uitgebreide verklaring maar ging niet zover om coalitiegenoot Blok eruit te bonjouren. Ook Buma van het CDA deed een duit in het zakje en focuste zich vooral op het genetica aspect van Blok's redenering. Dat deed hij overigens zeer correct en inhoudelijk zonder al die deugretoriek en geveinsde verontwaardiging zoals we dat van Asscher en Klaver gewend zijn.

Enfin, Blok lives to fight another day en Asscher en Klaver hebben mooi het nakijken!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties