Stervende man krijgt de vader-dochter dans die hij dacht te moeten missen

Geen categorieapr 21 2015, 12:00
Genoeg mooie herinneringen voor een mensenleven.
Toen Charlie Kwentus te horen kreeg dat hij een hersentumor had wilde hij alles op alles zetten om te genezen. Hij onderging verschillende operaties en andersoortige behandelingen, maar helaas; de tumor ging niet weg. Nu hij 42 jaar oud is weet hij dat hij nog maar kort te leven heeft.
In plaats van door te gaan met behandelingen die toch niet helpen besloot Charlie om nog een beetje van het leven - en zijn gezin - te genieten. Hoe? Zijn vrouw, dochters en hij gingen op een schitterende vakantie waarbij ze zoveel mogelijk tijd met elkaar besteedden. Hierdoor hoopte Charlie zijn dochters en echtgenote mooie herinneringen te geven die ze hun leven lang konden koesteren.
Screen Shot 2015-04-21 at 12.26.55
Mooi, maar er bleef iets knagen. Charlie en zijn dochters weten dat hij nooit in staat zal zijn om zijn dochters weg te geven als ze trouwen of om met ze te dansen als ze afstuderen. Je kunt 10.000 mooie herinneringen hebben, maar dat blijft natuurlijk een vreselijk gemis.
Daarom besloot het goede doel Annie's Hope om in te grijpen. Deze organisatie zet zich in voor rouwende kinderen en wilde Charlie's dochters toch nog het gevoel geven dat hun vader 'erbij' zou zijn op hun trouwdag, als ze afstuderen, en zo verder.
Screen Shot 2015-04-21 at 12.27.25
Each member of the family was given a makeover, with the girls spending time at the hair and nail salons. Charlie Kwentus slipped into a tuxedo, and a limousine carried them all to the famed Westborough Country Club. A private dinner and a long awaited father-daughter dance was on the night’s agenda.
Aan het einde van de schitterende avond gaven beide dochters een speech over de vader van wie ze zoveel houden. Charlie legt uit wat deze speciale avond voor hem betekent:
“We always talk about keeping me in their hearts. I am going to live on in their hearts,” he said.
U kunt de video over Charlie en zijn dochters hier kijken. Doen: het is bijzonder inspirerend en hartverwarmend.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten