Sylvana-BFF Anja Meulenbelt huilt: 'Ze lieten Sylvana niet vaak aan het woord bij het 'LHBTIplussen'-debat!"

Sylvana-BFF Anja Meulenbelt huilt: 'Ze lieten Sylvana niet vaak aan het woord bij het 'LHBTIplussen'-debat!"

Hoe zou dat nou toch komen, Anja? Misschien omdat Artikel 1 niet eens bijna een zetel peilt en in slechts 18 kieskringen meedoet? En dat alleen maar omdat de partij een halve week uitstel kreeg om snel nog wat handtekeningen te verzamelen in een groot aantal kieskringen waar het er behoorlijk wat te kort kwam?

Ah. Bij Artikel 1 hebben ze een nieuwe reden om te klagen en te janken: bij het COC-debat in de Rode Hoed werd Sylvana Simons zogenaamd niet vaak genoeg aan het woord gelaten. Dat schrijft Anja Meulenbelt, de socialistische Israëlhater die Artikel 1 nu steunt.

Och germ! Kwam ze niet vaak genoeg aan het woord joh? Dat is inderdaad wel héél erg. En ook nog eens volstrekt belachelijk natuurlijk! Zoals we allemaal weten doet Artikel 1 het immers ge-wel-dig in de peilingen en is de partij één van de grote favorieten om als nieuwe club een Kamerzetel (of meer) te bemachtigen.

Oh wacht, dat is niet zo. Sterker nog, dat margepartijtje slaagde er niet eens in om genoeg ondersteuningsverklaringen in te zamelen om in Drenthe en Friesland op het stembiljet te staan. Het is al ronduit belachelijk dat Sylvana iedere ronde één vraag kreeg; ze had er helemaal niet bij aanwezig moeten zijn. Artikel 1 is immers volstrekt kansloos. Weg ermee.

Laten we hopen dat Sylvana vanaf nu niet meer welkom is bij debatten. Hoe minder Sylvana, hoe beter.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer