Sylvana-BFF Anja Meulenbelt huilt: 'Ze lieten Sylvana niet vaak aan het woord bij het 'LHBTIplussen'-debat!"

Geen categoriefeb 04 2017, 18:00
Hoe zou dat nou toch komen, Anja? Misschien omdat Artikel 1 niet eens bijna een zetel peilt en in slechts 18 kieskringen meedoet? En dat alleen maar omdat de partij een halve week uitstel kreeg om snel nog wat handtekeningen te verzamelen in een groot aantal kieskringen waar het er behoorlijk wat te kort kwam?
Ah. Bij Artikel 1 hebben ze een nieuwe reden om te klagen en te janken: bij het COC-debat in de Rode Hoed werd Sylvana Simons zogenaamd niet vaak genoeg aan het woord gelaten. Dat schrijft Anja Meulenbelt, de socialistische Israëlhater die Artikel 1 nu steunt.
Och germ! Kwam ze niet vaak genoeg aan het woord joh? Dat is inderdaad wel héél erg. En ook nog eens volstrekt belachelijk natuurlijk! Zoals we allemaal weten doet Artikel 1 het immers ge-wel-dig in de peilingen en is de partij één van de grote favorieten om als nieuwe club een Kamerzetel (of meer) te bemachtigen.
Oh wacht, dat is niet zo. Sterker nog, dat margepartijtje slaagde er niet eens in om genoeg ondersteuningsverklaringen in te zamelen om in Drenthe en Friesland op het stembiljet te staan. Het is al ronduit belachelijk dat Sylvana iedere ronde één vraag kreeg; ze had er helemaal niet bij aanwezig moeten zijn. Artikel 1 is immers volstrekt kansloos. Weg ermee.
Laten we hopen dat Sylvana vanaf nu niet meer welkom is bij debatten. Hoe minder Sylvana, hoe beter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten