Sylvie Meis eenzamer dan ooit. Rafael en Sabia hebben allebei een nieuwe liefde, maar zij blijft single

Sylvie Meis eenzamer dan ooit. Rafael en Sabia hebben allebei een nieuwe liefde, maar zij blijft single

De presentatrice zegt dat ze blij is voor Rafael, maar ze lijkt allesbehalve gelukkig.

Het zit Sylvie Meis allemaal niet mee. Elke relatie die ze had na haar scheiding van Rafael van der Vaart is op niets uitgelopen en ze is inmiddels alweer maandenlang single. De afgelopen weken probeerde Sylvie toenadering te zoeken tot Rafael. Enerzijds om Sabia Engizek een hak te zetten, maar vooral omdat ze haar ex-man ontzettend mist, meldden Duitse media.

Deze week kreeg Sylvie twee zware tegenslagen te verduren. Haar aartsvijandin Sabia lijkt het liefdesgeluk te hebben gevonden in de Duitse Wolfhard Münter, en amper een dag later werd bekend dat Rafael van der Vaart een relatie heeft met de handbalspeelster Estavana Polman. Zowel Rafael als Sabia hebben dus een nieuwe liefde, en Sylvie? Die blijft eenzaam achter.

Op Valentijnsdag werd nog gedacht dat Sylvie een date zou hebben met Rafael – die precies die dag naar Hamburg was afgereisd. Maar of er nu een date is geweest of niet, Rafael gaat definitief voor zijn medetopsporter Estavana. Sylvie heeft laten weten "blij" te zijn voor Rafael, maar of ze dat meent?

Inmiddels heeft ook Sabia laten weten dat ze Rafael en Estavana veel geluk toewenst. Of dat ze dat nu meent of niet – ze hoeft zich nergens zorgen om te maken nu ze zelf een nieuwe liefde lijkt te hebben gevonden. Op Instagram ziet ze er helemaal happy uit met haar Wolfhard.

Nu is Sylvie dus aan zet.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties