Sylvie Meis is 38 geworden! Zo vierde zij haar verjaardag

Geen categorieapr 14 2016, 9:00
De populairste presentatrice van Duitsland is alweer 38, en iedereen mag het weten.
Een grote dag voor Sylvie Meis gisteren! Nee, ze had geen date met haar ex Rafael van der Vaart, en ook geen confrontatie met haar aartsrivale Sabia Boulahrouz. Maar Sylvie's 38ste verjaardag is zeker een mijlpaal. Een moment om de balans op te maken: wat ging goed, wat ging minder? Sylvie kan in ieder geval trots zijn op haar carrière – ze is één van de populairste personen op de Duitse televisie, terwijl ze niet eens uit Duitsland komt. Dat ze zo goed Duits heeft geleerd en het zover heeft geschopt, is een grote prestatie.
Ook qua uiterlijk kan Sylvie meer dan tevreden zijn. Ze is 38 en heeft een zoon, maar ziet eruit alsof ze tien jaar jonger is. Schoonheid komt niet vanzelf, en Sylvie werkt er dan ook keihard voor – regelmatig post ze selfies vanuit de sportschool op Instagram, om te laten zien dat haar prachtlijf niet zomaar uit de lucht komt vallen.
Sylvie heeft dus genoeg redenen om tevreden te zijn met zichzelf. Maar één ding blijft steken: de liefde blijft uit. Tussen alle bedrijven door is het Sylvie nog steeds niet gelukt om een man te vinden om dit soort momenten mee te delen. De 38ste verjaardag werd dus niet gevierd in het bijzijn van een nieuwe liefde, maar wel omringd door vrienden. En dat zag er zo uit.
Elke succesvolle verjaardag begint natuurlijk met taart!
https://www.instagram.com/p/BEIZLQvAZM6/?taken-by=1misssmeis
Voel je vooral niet schuldig als jij lekker een paar stukken taart eet op je verjaardag – als zelfs superslanke Sylvie het doet, hoef je je nergens zorgen over te maken.
https://www.instagram.com/p/BEIZVT-AZNI/?taken-by=1misssmeis
Sylvie moest wel gewoon naar haar werk in Keulen: ze presenteert het programma Let's Dance. Ook op straat wilde ze met iedereen delen dat ze 38 was geworden, kijk maar:
https://www.instagram.com/p/BEJc37ngZCi/?taken-by=1misssmeis
Sylvie is dolblij met alle verjaardagswensen, en geeft een dikke kus aan al haar fans en volgers.
https://www.instagram.com/p/BEJgyM4gZLe/?taken-by=1misssmeis
Sylvie, van harte gefeliciteerd! Maak ook van je 39e levensjaar een geweldig succes!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten