Sylvie Meis zwelgt in zelfmedelijden: 'Ik heb ook recht op privacy!'

Sylvie Meis zwelgt in zelfmedelijden: 'Ik heb ook recht op privacy!'

Je kunt niet én willen dat je overal gevolgd wordt door mannen met fotocamera's én beweren dat je 'recht op privacy' hebt, Sylvie. Jij wil een bekende vrouw zijn, dan weet je dat het gebrek aan privacy erbij hoort.

Als je daar niet tegen kunt moet je vroeg met pensioen gaan (God weet dat je het al lang niet meer voor het geld hoeft te doen) en lekker een anoniem leven opbouwen.

Het was niet gemakkelijk om haar hoofd koel te houden tijdens de publicitaire storm die over haar heen kwam. Maar Sylvie heeft de afgelopen jaren ontdekt wat écht belangrijk voor haar is. Daarbij vormt haar zoon Damian de spil van haar bestaan. Ook hij werd voortdurend geconfronteerd met de roddels over zijn vader en moeder. “De grens was voor mij bereikt toen allerlei psychologen gingen analyseren hoe mijn zoon op bepaalde foto’s keek.” Of Sylvie de paparazzi helemaal zal kunnen ontlopen, valt te betwijfelen, maar ze claimt voortaan wél haar eigen privédomein.

Het is natuurlijk prima dat ze een eigen wereldje creëert, waarin ze de paparazzi niet toelaat, maar wat een onzin om met huilverhalen te komen over hoe roddeljournalisten je privacy niet respecteren. Natuurlijk doen ze dat niet. Dat hoort bij hun vak. En laten we wel wezen, als Sylvie aandacht wil omdat ze een nieuwe parfum presenteert of bh's moet verkopen is ze de eerste die dezelfde roddeljournalisten wat foto's en smakelijke quotes geeft.

Er kleven zeker nadelen aan het zijn van BN'er (of BE'eaan), maar Sylvie hoeft niet net te doen alsof ze een groot slachtoffer is van de paparazzi. Ze doet het al sinds haar tijd bij MTV/TMF (The Music Factory) voor twee dingen: roem en geld. Al het andere is bijzaak, en hoort bij de keuze die ze jaren geleden nog maakte, en die ze nu dagelijks herhaalt (kijk maar op haar Instagram).

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
schoolplein privacy sylvie meis

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties