Sylvie showt superslanke lichaam in sexy Instagramfoto's

Sylvie showt superslanke lichaam in sexy Instagramfoto's

Sylvie is helemaal tevreden met zichzelf en deelt dat graag met de wereld.

Wat een leven. Sylvie Meis is één van de populairste personen op de Duitse televisie. Miljoenen Oosterburen stemmen de televisie af op het programma Let's Dance, dat Sylvie presenteert. Aan Sylvies foto's te zien, zou ze zelf ook geen gek figuur slaan op de dansvloer – integendeel, de presentatrice ziet er beter uit dan ooit.

38 is ze inmiddels, maar het is niet te zien. En dan te bedenken dat Sylvie ook nog eens moeder is! Ze is duidelijk apetrots op haar mooie lijf, want nog steeds zien we regelmatig sexy foto's voorbijkomen die Sylvies sterke punten benadrukken. Zeg nou zelf, op zo'n strakke buik kun je inderdaad trots zijn:

https://www.instagram.com/p/BElJgfWAZDW/?taken-by=1misssmeis

En wat dacht je van deze? Sylvie laat even haar superslanke benen zien. Die willen we best eens op de dansvloer zien!

https://www.instagram.com/p/BEx6bb7AZG-/?taken-by=1misssmeis

Ook een jurkje misstaat haar zeker niet:

https://www.instagram.com/p/BEiMWJOAZK9/?taken-by=1misssmeis

Het is wel te hopen dat Sylvie niet alleen lacht op de foto's, maar ook daadwerkelijk tevreden met zichzelf is. Sinds haar break-up met Rafael van der Vaart is het nooit meer goedgekomen met Sylvies liefdesleven: zakenman Samuel Deutsch, clubeigenaar Maurice "Momo" Mobeti... Het werd allemaal niks. Hopelijk vindt onze landgenote in Duitsland steun bij haar trouwe vriendenschare, van wie haar styliste Serena Goldenbaum haar beste vriendin is.

https://www.instagram.com/p/BEjjCPugZGq/?taken-by=1misssmeis

In tijden dat het romantisch allemaal niet van een leien dakje gaat, kun je gelukkig altijd nog terugvallen op je vrienden. En als Sylvie er zo goed uit blijft zien, kan die liefde ook niet lang op zich laten wachten.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Instagram sylvie meis

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties