TERREUR IN MANCHESTER: 19 doden, 60 gewonden na explosie concert Ariana Grande

TERREUR IN MANCHESTER: 19 doden, 60 gewonden na explosie concert Ariana Grande

Ondertussen zijn Britse ouders naarstig op zoek naar tekenen van leven van hun (vermiste) kinderen.

Een bloedbad in Manchester. Tijdens een concert van popster Ariana Grande was er een vreselijke explosie. Het publiek raakte vervolgens logischerwijze in paniek. Op dit moment wordt er gemeld dat er minstens 19 doden en 59 gewonden zijn; veel van de slachtoffers zijn kinderen.

De explosie gebeurde in de foyer, aldus De Telegraaf, tegen het einde van het concert. Het gebruikte explosief was een fragmentatiebom. Een andere naam voor zo'n soort bom is een "scherfbom" of een "splinterbom." De slachtoffers hebben dan ook metaaldeeltjes in hun lichaam.

Volgens een Amerikaanse veiligheidsofficial is de dader vrijwel zeker een zelfmoordterrorist. De enorme explosie die hij veroorzaakte is te horen op deze dashcam-beelden. Dat was geen kleine bommetje; de explosie was echt enorm.

Zoals je op deze foto's kunt zien zijn veel van de (vermiste) mensen/slachtoffers bijzonder jong, wat natuurlijk niet zo gek is aangezien het een concert was van Grande:

?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fstorify.com%2Ftelegraaf%2Fdodelijke-klap-bij-concert-manchester%2Fembed%3Fheader%3Dfalse%26border%3Dfalse

Dit was een doelbewuste actie van terroristen om zoveel mogelijk kinderen te doden. Kinderen. Het is al vreselijk dat dit barbaarse tuig onschuldige volwassenen de dood injaagt, maar nu richten ze zich dus ook bewust op kinderen. Het is misselijkmakend en bewijst voor de honderdste keer dat er maar één goede manier is om om te gaan met terroristische organisaties: ze keihard van de kaart te vegen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties