Thierry Baudet eist een onafhankelijk ad-interim-bestuur: bestuur moet toezicht houden op lijsttrekkersverkiezingen

Thierry Baudet eist een onafhankelijk ad-interim-bestuur: bestuur moet toezicht houden op lijsttrekkersverkiezingen

Baudet

De ellende bij Forum voor Democratie gaat zoals verwacht weer verder. De meerderheid van het bestuur vraagt nu in een openlijk statement dat Baudet zich terugtrekt uit het bestuur van Forum voor Democratie, zo niet dan overwegen zij een royement. Ondertussen pleint Baudet voor een onafhankelijk ad-interim-bestuur, Baudet is van mening dat de leden recht hebben op een lijsttrekkersverkiezing.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Baudet kwam als snel met een reactie op dit mogelijk royement:

"De drie bestuursleden die zich tegen mij hebben gekeerd (Astrid de Groot, Lennart van der Linden en Rob Rooken) zijn de afgelopen dagen keer op keer hun beloften niet nagekomen. De social media aan hen overdragen is daarom een onredelijke eis die van niemand verlangd zou kunnen worden. Deze drie bestuurders dreigen met royement, maar als ik geroyeerd word kan ik niet meedoen aan lijsttrekkersverkiezingen. Daarom eis ik dat er een onafhankelijk ad-interim-bestuur komt dat toezicht houdt over de komende lijsttrekkersverkiezing. Tot die tijd zal ik geen gebruik maken van de FVD-socials, maar deze wel in beheer houden."

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties