Tim de olifant had een speer in zijn hoofd. Wat hij toen deed schokte iedereen

Geen categoriejul 03 2016, 20:00
Het is nogal lastig voor een olifant om van zijn leven te genieten met een speer in zijn hoofd.
Nou ja, dat is natuurlijk lastig voor ieder levend wezen. Nou heeft een olifant het voordeel dat hij enorm groot is, maar toch. Het is toch wel een beetje vervelend allemaal.
Geen wonder dus dat Tim de olifant, die in Kenia woont, onlangs besloot om hulp te zoeken toen hij dit probleem had. Hij had pijn, kon zich niet goed bewegen, en had iets of iemand nodig.
En wat deed hij dus?
Juist, hij ging op zoek naar mensen. De olifant begreep blijkbaar dat alleen mensen hem konden helpen. En dat terwijl de speer in zijn hoofd zat door toedoen van weer andere mensen: de lokale bevolking die hem blijkbaar als een dreiging beschouwde.
[caption id="attachment_141861" align="aligncenter" width="613"]BIG LIFE FOUNDATION BIG LIFE FOUNDATION[/caption]
In zijn eentje liep Tim naar David Bates toe, een man die voor een nationaal park werkt waar dieren beschermd worden. Toen David Tim zag was hij eerst bijzonder blij: deze specifieke olifant staat bekend als een goed, vriendelijk dier.
David:

"Maar toen hij dichterbij kwam zag ik dat er iets mis was met hem."

Korte tijd later werd Tim geraakt door een dart van zijn beschermheren. Hij viel neer. Toen ze bij hem kwamen zagen ze dat de speer gelukkig in zijn oor zat en verder niets beschadigd had. De organisatie van het park laat weten:

"Tot ieders opluchting bleek het probleem niet zo serieus te zijn als we vreesden. De speer zat weliswaar in zijn oor, maar niet in zijn hoofd, wat we eerst dachten. Daarom kunnen we stellen dat Tim zich 100% zal herstellen."

Vijf minuten nadat de speer verwijderd werd en zijn wond behandeld werd stond Tim alweer op en liep hij weer blij weg: nu zónder speer in zijn oor.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten