VIDEO: kinderen reageren als ze The Lion King voor het eerst kijken

Geen categoriejul 03 2016, 18:00
Aww, wat lief én hartverscheurend.
Mensen van mijn leeftijd (ik ben van 1984) kennen allemaal de film The Lion King. Toen ik deze film voor het eerst zag was ik volgens mij 10 jaar oud, de film werd in ieder geval vrijgegeven in 1994.
Als fan van dieren en de natuur keek ik ontzettend uit naar de film. Toen ik The Lion King gezien had was ik dan ook danig onder de indruk, ook al omdat het uiteindelijk goed afloopt.
Helaas gebeurden er ook veel dingen in de film die allerminst prettig waren. Zo wordt Mufasa, de vader van Simba, gedood door zijn eigen slechte broer Scar. Het is een afgrijselijke scene voor een kind: hij valt van een rots en slaat te pletter op de grond.
Hoewel ik opgroeide met deze film zijn er hele generaties die de film niet gekeken hebben. Omdat het zo'n topper is zijn er mensen die ervoor zorgen dat hun kind de film alsnog zien op DVD.
Onlangs zette de Daily Mail een geweldig video online van jonge kinderen die The Lion King voor het eerst zien. Hun reacties zijn zowel hartverscheurend als ontzettend schattig... en doen mij denken aan mijn eigen reactie toen ik de film als 10-jarig jongetje keek.
Kijken verplicht!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten