Timmermans draait door: rechtse mensen zijn "allemaal anti-vrouw"

Timmermans draait door: rechtse mensen zijn "allemaal anti-vrouw"

Frans Timmermans wordt met de dag gekker. Nu zegt hij in gesprek met de NRC dat zogenaamd "radicaal-rechtse mensen," waarmee hij ook op Donald Trump en Vladimir Poetin doelt, "allemaal anti-vrouw zijn."

Hoe gek is Frans Timmermans, de tweede man van de Europese Commissie vraagt u? Nou, zo gek:

"Het is heel opvallend dat radicaal-rechtse lui, oerconservatieven allemaal anti-vrouw zijn... We moeten nu kiezen voor feminisme. Vrouwen gaan niet terug achter het aanrecht. Ik kan toch niet accepteren dat mijn dochters achtergesteld worden ten opzichte van mijn zonen? We gaan toch niet terug naar de tijd van mijn grootouders?”

Dat zegt hij over Vladimir Poetin én over Donald Trump. Let wel, Poetin is een autocraat, maar er is niets radicaal-rechts aan hem. Hetzelfde geldt natuurlijk voor Donald Trump, die weliswaar hard op immigratie en integratie is, maar ook grote overheidsprojecten steunt, belooft dat zijn vervanging van ObamaCare feitelijk een soort ObamaCare II wordt, en ga zo maar door. Voor de rest heb ik hem nog nooit met een nazikruis op zijn arm door de straten van New York zien wandelen. Jij wel?

Ook zegt Timmermans het volgende over Trump:

U doelt op het besluit van Trump om de financiering te stoppen voor maatschappelijke organisaties die het recht op abortus verdedigen?

„Ja, en de geweldige reactie van minister Ploumen daarop, die meteen internationaal tegenkrachten is gaan mobiliseren. Om te voorkomen dat heel veel jonge meiden overlijden.

Dan ben je dus écht niet helemaal lekker. Trump wil het 'recht op abortus' inderdaad beperken, maar de idee dat daar weet ik hoeveel 'meiden' aan doodgaan is volstrekt belachelijk. De overgrote meerderheid van de abortussen worden uitgevoerd omdat de zwangere vrouw "er nog geen zin in heeft" of omdat het kind Down heeft (want stel je voor dat je kind 'anders' is, dat kan natuurlijk niet), niet omdat moeder de vrouw anders doodziek wordt en overlijdt. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat het laatste het geval is in minder dan één procent van de abortussen.

Ook is het helemaal niet logisch dat als maatschappelijke instanties geen abortussen meer uitvoeren zwangere vrouwen ineens massaal voor onveilige abortussen kiezen. Dat verhaal is een mythe; het is nergens op gebaseerd, in ieder geval niet op de feiten. Timmermans weet dat natuurlijk ook wel, maar het maakt hem geen fluit uit. Hij vindt het namelijk geweldig mooi om ongeboren baby's te vermoorden, en dus moeten we dat allemaal maar toejuichen én financieren, zelfs als we daar op religieuze grondslag tegen zijn.

Weet je wat pas "anti-vrouw" is, Fransje? Pleiten voor abortus. Als we ervan uitgaan dat 50% van de bevolking vrouw is betekent dit dus ook dat 50% van de abortussen wordt uitgevoerd op baby's van het vrouwelijke geslacht. Je hebt het dan over een massamoord op ongekende schaal, waarvan de helft van de slachtoffers 'vrouwelijk' is. Heel gek, maar waar ik vandaan kom vinden we dát bewijs van (vrouwen-) haat, en het proberen redden van deze levens liefde.

En dan nog wat. Wie denkt de ongekozen Frans Timmermans eigenlijk dat hij is om de democratisch gekozen president van onze machtigste bondgenoot op zo'n wanstaltige manier te beledigen? Hij zet hiermee de relatie met Amerika op het spel, wat niet alleen slecht is voor de EU, maar ook, en meer specifiek, voor Nederland. Blijkbaar vindt hij dat volstrekt irrelevant: politieke spelletjes spelen én ongeboren baby's afslachten vindt hij blijkbaar véél belangrijker.

Wat word ik ongelooflijk moe van deze vent en zijn megalomane Europese vriendjes. Laten we er bij de komende verkiezingen alsjeblieft voor zorgen dat deze eurofiele fan van baby-moorden binnenkort op zoek kan naar een andere baan. Als de eurosceptische partijen winnen kan er immers een Nexit komen waardoor Timmermans ook geen belangrijke rol meer kan en zal spelen in de EU.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties