LEICESTER KAMPIOEN: Jamie Vardie pest Harry Kane met afbeelding van stervende leeuw

Geen categoriemei 03 2016, 9:00
Jamie Vardy heeft na het behalen van de Engelse landstitel een gevoelige plaagstoot uitgedeeld aan Harry Kane, de spits van Tottenham Hotspur.
De twee zijn tijdens het aankomende EK mogelijk partners in de spits óf elkaars concurrenten. Dat is afhankelijk van de strategie die de Engelse bondscoach zal kiezen. Hoe dan ook is het belangrijk dat de twee goed met elkaar overweg kunnen.
Het is nog maar de vraag of dat zal lukken. Kane publiceerde twee weken geleden namelijk een foto van een troep leeuwen die op jacht was:
https://www.instagram.com/p/BETlqMnnbhn/
Vardy's antwoord gisteravond?
https://twitter.com/vardy7/status/727246212001357824?ref_src=twsrc%5Etfw
Ja, dat zie je goed: dat is een scene uit de film The Lion King. De goede leeuw Mufasa wordt de dood ingejaagd door zijn slechte broer Scar. Hoewel Vardy verder niet uitlegt wat hij hiermee bedoelt is de boodschap duidelijk: Leicester heeft Tottenham de strot omgedraaid. Of, misschien beter gezegd: het ravijn in gegooid.
Een uur later tweette Kane weer. Hoewel hij Leicester op vriendelijke wijze feliciteerde valt het op dat hij niets zegt over Kane.
https://twitter.com/HKane/status/727260387171831808
Het zou mij niet verrassen als de spanningen tussen de twee spitsen de komende tijd wat oplopen. Kane verdiende het plaagstootje van Vardy natuurlijk, maar het is nog maar de vraag of hij daarmee kan omgaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten