LEICESTER KAMPIOEN: Jamie Vardie pest Harry Kane met afbeelding van stervende leeuw

LEICESTER KAMPIOEN: Jamie Vardie pest Harry Kane met afbeelding van stervende leeuw

Jamie Vardy heeft na het behalen van de Engelse landstitel een gevoelige plaagstoot uitgedeeld aan Harry Kane, de spits van Tottenham Hotspur.

De twee zijn tijdens het aankomende EK mogelijk partners in de spits óf elkaars concurrenten. Dat is afhankelijk van de strategie die de Engelse bondscoach zal kiezen. Hoe dan ook is het belangrijk dat de twee goed met elkaar overweg kunnen.

Het is nog maar de vraag of dat zal lukken. Kane publiceerde twee weken geleden namelijk een foto van een troep leeuwen die op jacht was:

https://www.instagram.com/p/BETlqMnnbhn/

Vardy's antwoord gisteravond?

?ref_src=twsrc%5Etfw

Ja, dat zie je goed: dat is een scene uit de film The Lion King. De goede leeuw Mufasa wordt de dood ingejaagd door zijn slechte broer Scar. Hoewel Vardy verder niet uitlegt wat hij hiermee bedoelt is de boodschap duidelijk: Leicester heeft Tottenham de strot omgedraaid. Of, misschien beter gezegd: het ravijn in gegooid.

Een uur later tweette Kane weer. Hoewel hij Leicester op vriendelijke wijze feliciteerde valt het op dat hij niets zegt over Kane.

Het zou mij niet verrassen als de spanningen tussen de twee spitsen de komende tijd wat oplopen. Kane verdiende het plaagstootje van Vardy natuurlijk, maar het is nog maar de vraag of hij daarmee kan omgaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer