Trump in de problemen: meerdere vrouwen zeggen dat hij ze heeft aangerand

Trump in de problemen: meerdere vrouwen zeggen dat hij ze heeft aangerand

De presidentiële aspiraties van Donald Trump konden al eerder in de prullenbak gegooid worden, maar deze nieuwe beschuldigingen zorgen er vrijwel zeker voor dat hij niet slechts verliest, maar zelfs compleet weggevaagd wordt.

Toen er een audio-opname werd vrijgegeven van Donald Trump die opschepte dat hij vrouwen regelmatig "in hun kut" pakt en dat hij daarmee wegkomt omdat hij rijk en beroemd is wist iedereen met ook maar een beetje verstand van de Amerikaanse politiek dat dit einde oefening voor hem was. Zo'n audio-opname kom je niet te boven, zeker niet als Republikein zijnde... en al helemaal niet als je een lange geschiedenis hebt van vrouwonvriendelijke opmerkingen en gedrag.

Toch waren er nog steeds enkele verdwaalde geesten die hem verdedigden. Volgens deze types ging het immers alleen maar 'om woorden', niet om daden. Jij hij schepte op, maar er was geen enkel bewijs dat hij zich ook zo gedragen had. Echt niet.

Zij voelden zich gesterkt door uitspraken van Trump tijdens het meest recente debat. Toen de moderator hem vroeg of hij vrouwen ooit aangerand had ontkende hij dat; volgens hem was het allemaal locker room talk. Zeg maar: mannen onder mannen. Hij meende het niet echt, zoiets zou hij nooit écht doen. "Er is niemand die vrouwen meer respecteert dan ik," voegde hij daar voor alle duidelijkheid aan toe.

Toen de moderator hem die vraag stelde begreep iedere commentator met verstand van zaken dat het een opzetje was voor een nieuwe week van onthullingen. Laat hem het eerst ontkennen en maak hem daarna kapot. Dat is inderdaad wat er nu gebeurt:

Several women have come forward to say they have been groped or forcibly kissed by Donald Trump.

The allegations come after the release of a 2005 tape in which Trump describes how he could grope and kiss women without their consent because of his celebrity status.

The GOP nominee's campaign has denied many of the allegations made against him.

Two women told the New York Times in a story published Wednesday that Trump kissed or groped them.

Jessica Leeds, nu 74 jaar oud, vertelt dat Trump drie decennia lang geleden naast haar zat in het vliegtuig. Blijkbaar vond hij haar ontzettend aantrekkelijk. Voor ze het wist greep hij haar borsten namelijk vast. Vervolgens probeerde hij met zijn hand onder haar rokje te stoppen. "Hij was net een octopus," zegt Leeds. "Zijn handen waren overal."

Dat was dus dertig jaar geleden. Helaas voor Trump is Leeds niet de enige vrouw die hem hiervan beschuldigt. Datzelfde geldt namelijk voor Rachel Crooks, die als 22-jarige in 2005 receptioniste was in Trump Tower. Deze dame stelde zich in de lift voor aan Trump, waarbij ze hem een hand gaf. Vervolgens weigerde de oranje cheeto-koning haar hand los te laten en zoende hij haar op haar wangen... én op haar mond. "Ik was enorm van slag omdat hij blijkbaar dacht dat ik zo insignificant was dat hij dit straffeloos kon doen," zegt Crooks.

Tijd voor camp Trump om in paniek te raken. Deze vrouwen zeggen immers dat hij doet wat hij op de tape toegeeft; de manier waarop is bijna hetzelfde.

En dat is niet alles: er zijn namelijk nog meer vrouwen die gisteren zijn losgegaan op Trump omdat hij hen heeft aangerand.

Oh, en volgens CNN zijn er nog eens 12 andere vrouwen die hetzelfde hebben meegemaakt en die hun verhaal naar buiten willen brengen:

De laatste weken van deze presidentiële campagne zullen werkelijk episch zijn. De grote orangoetan, die dacht dat hij het wel even zou doen, wordt helemaal kapotgemaakt. De enige mensen die hem in november nog zullen steunen zijn z'n cultisten voor wie hij een soort van Jezusfiguur is. De rest van het land zal hem zien voor de vrouwenmisbruikende, opschepperige clown die hij is.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties