Trump verlaat ziekenhuis voor rondrit langs aanhangers. Walter Reed ziekenhuisarts: 'dit is krankzinnig'

Trump verlaat ziekenhuis voor rondrit langs aanhangers. Walter Reed ziekenhuisarts: 'dit is krankzinnig'

De kans dat Donald Trump na zijn herstel van het coronavirus vaker een mondmasker zal dragen lijkt reëel. Bron: IuliaIR / Shutterstock

President Donald Trump gaat onverdroten door, ondanks dat hij positief was getest op corona en uit voorzorg was opgenomen in het Walter Reed ziekenhuis laat hij veelvuldig van zich horen. Gisteravond verliet hij kort het ziekenhuis voor een rondrit in de buurt. Op deze manier kon hij zijn aanhangers bedanken voor hun steun. Volgens een arts die werkzaam is in het ziekenhuis is deze actie krankzinnig. Hij zou namelijk mensen ziek kunnen maken, of erger nog...

Alles wat Trump doet is natuurlijk slecht, althans in de ogen van mensen die lijden aan Trump Derangement Syndrome. Een arts die werkzaam is voor het ziekenhuis waar Trump is opgenomen stuurt wel een heel opmerkelijke tweet de wereld in. Trump zou namelijk door zijn onbezonnen actie mensenlevens in gevaar brengen.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Trump probeert zich zo veel mogelijk te laten zien, dagelijks krijgt de wereld een videoboodschap van hem te zien op Twitter en andere sociale media. De president heeft veel geleerd over het virus, nu hij het zelf heeft begrijpt hij het virus beter.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Trump probeert logischerwijs alle middelen aan te grijpen om de verkiezingswinst van 2020 zeker te stellen. Nu hij besmet is geraakt met het virus kan het twee kanten opgaan: kiezers lopen weg omdat hij de crisis niet serieus genoeg nam. Of kiezers scharen zich juist achter hun president gedurende deze crisis.

Volgende maand krijgen we hier het antwoord op.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer