Tuigrapper Keizer moet paspoort laten zien bij kopen sigaretten, slaat helemaal door, maakt idiote jankvlog

Geen categorienov 20 2016, 19:00
Want volgens hem was er sprake van 'racisme.' Ah ja, natuurlijk. Het zal niets te maken hebben met het feit dat je 18 jaar oud moet zijn om sigaretten te kunnen kopen he?
Rapper Keizer is in zijn eigen ogen blijkbaar een ongelooflijk beroemde Nederlander. Net als de rest van ons land had ik tot vandaag nog nooit van hem gehoord, maar helaas is daar nu verandering in gekomen. De mafketel pur sang zette onlangs namelijk een vlog op Facebook waarop je ziet hoe hij losgaat tegen een arme vrouw die bij een benzinepomp werkt.
De reden? De vrouw vroeg hem om zijn legitimatie toen hij sigaretten wilde kopen.
Oh nee, the horror!
[video width="360" height="640" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/11/video.mp4"][/video]
In plaats van rustig mee te werken zocht de tuigrapper de confrontatie. Hij vond het belachelijk dat ze zijn paspoort of id-kaart wilde zien. Uiteindelijk ging hij toch terug naar de auto om de kaart op te halen. Terug bij de vrouw gooide hij de paspoort tegen haar aan. Ze kon daardoor zien dat hij, hoewel hij er als een zestien jarige uitziet, feitelijk al 29 jaar oud is. Maar ja, dat kon zij natuurlijk niet weten. Als ze niet zeker weet of iemand 18+ is heeft ze de wettelijke verplichting om naar een id-kaart te vragen. Dat doet ze niet omdat ze dat zo geweldig leuk vindt, maar omdat ze anders mogelijkerwijs in de problemen komt.
Uiteindelijk liep de situatie zo uit de hand dat de arme vrouw zich gedwongen voelde om de politie erbij te halen. Toen een agent eindelijk aankwam bij de pomp bleef rapper Keizer maar doorgaan. Hij beschuldigde de dame duidelijk van racisme, en probeerde haar continu de les te lezen. Dat deed hij ook nog eens op een ongelooflijk arrogante manier.
Het trieste hiervan is dat we ons land tegenwoordig met dit soort racismeroepend tuig moeten delen. En nee, dat heeft niets te maken met de huidkleur van meneer de rapper, die kan mij gestolen worden. Het gaat me om zijn gedrag, de manier waarop hij anderen behandelt, en de ongelooflijke en totaal onverdiende arrogantie die van hem uitstraalt. Wat een vreselijke vent en wat is het dieptriest dat dit soort lui tegenwoordig hun eigen racismejankende partij hebben (DENK dus).
UPDATE:
Och kijk eens, een fan van de tuigrapper reageert nogal verbolgen op dit artikel:
screen-shot-2016-11-20-at-22-13-00
Wat een heerlijke cultuurverrijking toch weer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten