Helse storm terroriseert Nederland

Geen categorienov 20 2016, 18:30
De hulpdiensten moeten massaal uitrukken om iets aan de schade te doen die veroorzaakt wordt door de helse storm die Nederland vandaag terroriseert.
Het is herfst en Nederland zal dat weten ook. Zoals lezers vandaag ongetwijfeld al is opgevallen is het werkelijk afschuwelijk weer. Het stormt daadwerkelijk keihard; geen mens met ook maar iets van gezond verstand die vrijwillig naar buiten gaat. Je riskeert je leven gewoon.
Dat wordt maar weer eens benadrukt door het hoge aantal meldingen dat de brandweer krijgt in verband met stormschade. De situatie is onderhand zo erg dat dat de brandweer extra mensen op de been heeft in een (nutteloze?) poging om terug te vechten tegen het natuurgeweld:

Aan de Kolk in Brielle heeft de harde wind een deel van de gevel van een woonhuis gerukt. De bewoners zijn geëvacueerd.

Bij de supermarkt van Albert Heijn in Heenvliet is het dak los gewaaid, daar is het parkeerterrein ontruimd en afgezet. Losgekomen dakplaten zorgen voor gevaar. De winkel blijft vandaag gesloten. De grootgrutter verwacht morgen wel weer de deuren te openen voor de klanten.

En dat is lang niet alles. Zo zijn er ook aan de Tjalklaan bij de A20 en omver geworpen afzettingen en afgerukte doeken van bouwstellingen elders in het land.
https://twitter.com/tientje20/status/800288456870006784?ref_src=twsrc%5Etfw
Ook bij de Rotterdamse spoorweg De Hef gaat het helemaal mis:
https://twitter.com/GJVerstegen/status/800303039538233344?ref_src=twsrc%5Etfw
Met andere woorden: het is een regelrechte hel in het land op dit moment. De dakpannen waaien je tegemoet, en bomen vallen bij bosjes om.
Zie jij de storm ook een ravage aanrichten in jouw buurt? Deel je ervaringen dan in de commentsectie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten