Tunahan Kuzu huilt over tips boerkaverbod! 'Pestwet'

Tunahan Kuzu huilt over tips boerkaverbod! 'Pestwet'

Een dag voordat de Wet gedeeltelijk verbod op gezichtsbedekkende kleding in werking treedt, heeft nu ook Tunahan Kuzu weer eens wat van zich laten horen. De leider van DENK voegt zichzelf hiermee toe aan een rijtje van andere politici, die huilie huilie doen omtrent deze wet.

Hij was echter niet de eerste die de drang voelde om de noodklok te luiden. Hij werd voorgegaan door Nourdin El Ouali, fractievoorzitter van een andere islamitische partij, namelijk NIDA uit Rotterdam. Ook hij is tegen het boerkaverbod en steekt die mening niet onder stoelen of banken. Via TPO en ANP Video.

"Wat ik het meest vrees is dat mensen zich geroepen voelen om voor eigen rechter te gaan spelen."

De angsthaas. Door deze wet is er echt geen weldenkende Nederlander die iemand met een boerka zal aanvallen. En als mosterd na de maaltijd is daar ook weer meneertje Kuzu die komt bovendrijven. Ook hij is bang dat mensen 'het recht in eigen hand nemen' omtrent deze wet, zo deelt hij mee op Twitter.

'Volslagen idioot dat deze pestwet straks islamofoben legitimeert om het heft in eigen handen te nemen om zelf rechtertje en agentje te spelen. Vergeet niet dat naast ‘the usual suspects’ zoals de PVV ook de PvdA, SP en de Partij voor de Dieren voor dit wetsvoorstel stemden.'

Bij zijn tweet staat een deel van een AD-artikel, waarin er wordt uitgelegd wat de mensen kunnen doen als ze iemand met een boerka tegenkomen op plekken waar dat volgens de nieuwe wet niet meer mag. Zo wordt er in dat artikel beschreven dat ook burgers mensen met boerka's mogen aanspreken. Er wordt zelfs beschreven dat 'het is toegestaan om een burgerarrest uit te voeren'. En tja, als een 'verdachte' dan de benen neemt mag iemand deze 'tegen de grond' houden.

Voor Kuzu is dit blijkbaar allemaal reden voor angst. Dus pakt hij Twitter er maar weer eens bij om zijn goedkope prietpraat te spuien. Waarschijnlijk scoort hij niet bij zijn doelgroep als hij dit soort teksten vermijdt, maar het wordt zo langzamerhand wel erg slaapverwekkend.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Denk Tunahan Kuzu boerkaverbod

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer