Turbodeugen met Van Engelshoven! Studentencorps niet tolerant genoeg want alcohol sluit moslims uit!

Geen categoriedec 02 2018, 17:00
Ja hoor, daar gaan we weer! Het studentencorps is blijkbaar niet inclusief genoeg want alcohol en moslims gaat niet goed samen! Op naar de ranja-feestjes met minister Van Engelshoven (D66 natuurlijk)! Via De Telegraaf.
Een tijdje geleden meende ik door middel van een gechargeerd voorbeeld aan te kunnen tonen hoe de gedachtegang van de deug-brigade werkt. Ik zei toen dat er een moment zou komen dat carnaval binnen de kortste keren als niet-inclusief zou worden beschouwd en het dus tijd was voor aanpassingen, want bier zuipen zou moslims op afstand houden. Nou, zo ver zat ik er kennelijk dus niet naast nu de minister van Emancipatie pleit voor aanpassingen om dit exacte onderwerp bij studentenverenigingen!
Wat kunnen we de komende jaren nog meer verwachten? Hells Angels die geen Harley kunnen bekostigen moeten ook gewoon met hun Volkswagen Golf lid kunnen worden van de motorclub? Is een miljonairsclub niet inclusief genoeg vanwege het negatieve stigma dat de mensen met slechts €900.000 op de rekening kunnen ervaren? Zit Amsterdam te vol met Amsterdammers en is er behoefte aan een weiland-wijk zodat Twentenaren zich daar ook thuis kunnen voelen?
Nee dat is allemaal gekkigheid want in zulke gevallen gaat het allemaal om boze, blanke heteromannen die zich niet zo moeten aanstellen en al tot genoeg andere clubjes kunnen behoren. Laten we vooral de echt dringende zaken omtrent inclusiviteit aankaarten zoals die paar moslim-studenten die ook het plezier van het studentencorps willen ervaren maar dan met spa-rood en halal borrelhapjes.
Als dit het niveau van een minister van Emancipatie is dan beschouw dit artikel maar als een sollicitatie voor die functie, ik tover de voorstellen zó tevoorschijn. Wil het zelfs voor de helft van haar salaris doen zodat ik de sociaal-economisch achtergestelden tegemoet kom en ze lekker helemaal de moeder kan tolereren met mijn deug-preken.
Wat een grap dat zo'n minister zich met zulke onzin bezighoudt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten