Twan Huys zinkt diep! Zielige wanvertoning bij RTL Late Night

Geen categoriefeb 10 2019, 19:00
RTL is niet vies van doortrapte methoden om kijkcijfers te trekken en dat lieten ze gisteren ook weer fijn zien. Ze claimden bij RTL Late Night dat een knappe man in het publiek trending zou zijn, maar dat was een regelrechte leugen en Twan Huys ging wéér op z'n bek!
Tijdens de uitzending zou de talkshow 'opeens trending' zijn en werd dit besproken door de mensen aan tafel. Er zou een knappe man in het publiek zitten die alle aandacht vanuit Twitteraars zou krijgen. Patty Brard kreeg kennelijk van de redactie te horen dat het alleen maar over die vent zou gaan op Twitter.
Het mooie is dat oplettende kijkers direct gingen kijken of die claim wel waar was. En wat bleek? Er was één bericht over op Twitter en dat werd geplaatst door de RTL Late Night redactie zélf! Niks trending, weinig views, praktisch nul interesse voor dus!
Het AD gooit er in het artikel nog eens een 'sociale media-deskundige' tegenaan die ons even uitlegt dat het héél raar is dat Twan Huys en RTL dit soort debiele stunts proberen om maar relevant te blijven voor de kijkcijfers. Wat een pijnlijke gewaarwording dat dit soort onzin het niveau van Nederlandse televisie aan het worden is en een 'expert' er nog even een interpretatie overheen gooit.
Het programma is bagger, Twan Huys valt niet in de smaak, dit soort stunts zijn de laatste stuiptrekkingen en dragen óók nog eens bij aan het wantrouwende sfeertje dat niet alleen meer om het traditionele nieuws heen hangt maar ook is doorgesijpeld naar de entertainment-media. Mooi verder laten rotten, misschien komt er dan ooit weer eens wat fatsoenlijks op televisie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten