Twee verwende Overijsselse meisjes zeuren tegen een serveerster, maar dat laat deze anonieme held niet zomaar gebeuren

Twee verwende Overijsselse meisjes zeuren tegen een serveerster, maar dat laat deze anonieme held niet zomaar gebeuren

Dit is wat er gebeurt als twee meisjes onbeschoft doen tegen de bediening op een terras.

Het is al dagenlang prachtig weer, en dat betekent voor veel mensen in ieder geval één ding: lekker op het terras zitten, en van een koud colaatje of biertje genieten. Misschien nog een broodje erbij. Heerlijk!

Maar dan moet je je wel gedragen. Het personeel doet z'n best om iedereen zo goed mogelijk te bedienen, maar scheld de mensen niet uit als er het minste of het geringste misgaat. Een mede-terrasganger merkt de onredelijke meiden op, en zet ze even goed op hun plaats. Prinsessengedrag doe je maar thuis, maar niet ergens waar er andere mensen last van hebben:

[video width="198" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/a0b8ad76_11661975_1143412122342064_881737745_n.mp4.mp4.mp4"][/video]
.

Afgedroogd!

Na afloop merken de brutale meisjes ook nog dat hun tirade gefilmd is. "Houd op met filmen!" roept er eentje uit. Maar het is al te laat, meiden. Jullie staan er al op...

Lees meer over:
Overijssel restaurants Hengelo

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties