CarolinevanderPlas

Van der Plas (BBB) haalt uit naar woke-cultuur Songfestival: 'Uitslag zegt alles. Mensen willen gewone muziek'

Geen categoriemei 23 2021, 12:30
BBB-leider Caroline van der Plas zag gisteren dat de woke-cultuur, die natuurlijk breed wordt omarmd door het Songfestival, niet wordt gesteund door het merendeel van de bevolking. Dit jaar won namelijk de woke-gekte niet, dat was volgens Van der Plas te zien in de uitslag. "Gewoon normaal doen is het gewone normaal", aldus de politica.
Het is duidelijk geworden dat BBB-Kamerlid Van der Plas de woke-mania, die zo zwaar werd gepropageerd de afgelopen dagen, niet steunt. De politica was dan ook zeer content met de uitslag. In haar ogen won 'normaal doen' van de woke-cultuur. "De uitslag van het Eurovisie Songfestival zegt alles. Gewoon normaal doen is het gewone normaal. Gewone muziek verbindt.", aldus Van der Plas.
https://twitter.com/lientje1967/status/1396244732045574150?ref_src=twsrc%5Etfw
Dat de BBB-politica dit woke-punt aankaart op sociale media is enorm moedig. Tegenwoordig vereist het flink wat moed om je uit te spreken tegen de alsmaar toenemende woke-gekte en degene die zich wel hier tegen durven uit te spreken kunnen rekenen op flink wat kritiek. Maar tot op heden lijkt Van der Plas zeker niet van plan om een blad voor haar mond te nemen. In de Tweede Kamer laat ze dat vaak genoeg zien.
Het eindresultaat van de Nederlandse inzending was ook veelzeggend; Jeangu Macrooy eindigde als 23e. Het werd pijnlijk duidelijk dat Europese Songfestivalkijkers weinig trek hadden in een BLM-achtig lied. In die zin heeft Van der Plas gelijk. Ondanks de vele pogingen om het woke-gedachtegoed te verkopen aan de bevolking, zit gelukkig een groot deel hier totaal niet op te wachten.
Toch zal dit giftige gedachtegoed de komende jaren steeds meer aandacht krijgen in ons land. Met woke-koningin Sylvana Simons in de Tweede Kamer zal het nog vaak genoeg voorkomen dat we worden getrakteerd op een woke-tirade.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten