Verdachte die Wilders naar de hel wilde sturen: 'Ik meende het niet'

Verdachte die Wilders naar de hel wilde sturen: 'Ik meende het niet'

Geert Wilders aan het kruis, een Photoshop van ISIS. Bron: Greenb1rds / Telegram.

Vandaag en morgen staat Junaid I. terecht in de rechtbank. Taqiyya of niet, het is zoals vaker bij rechtszaken rondom Wilders een grote soap. de Pakistaan die in een video op Den Haag centraal nog stoer brabbelde dat hij Wilders naar hel zou sturen speelt nu zelf de vermoorde onschuld. Wie hij nu probeert de overtuigen? Dat mag Joost weten...

Wilders probeerde een cartoonwedstrijd over de profeet te organiseren. De Pakistaan Junaid I. zwierf al enkele jaren door Europa en kwam dit nieuws ter oren. Als een ware apologeet moest hij deze kafir natuurlijk onschadelijk maken. En dus besloot hij naar Den Haag te komen om daar op het station zijn heilige boodschap te filmen waarin hij opriep tot de aanslag.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Junaid beweert doodleuk in de rechtszaal dat hij van mening was dat demonstranten ook in Europa hun lot bekopen met een kogel, hij had dus wel verwacht dat hij zou worden neergeschoten. Dit is namelijk wat er ook gebeurt in Pakistan als je de straat op gaat om te demonstreren.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Verschillende deskundigen buigen zich vandaag over de vraag wat interpretatie van de islam is. Wat deskundigen hierover zullen zeggen zal interessant zijn, want het lijkt een normale trend om alles maar goed te praten omdat het in de Koran - of de Hadith - staat.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Morgen krijgen we de eerste uitspraak van de rechter te horen, benieuwd hoe zwaar hij deze bedreiging weegt. Wel blijkt dat Junaid warrig overkomt, hij weet de islam niet echt goed te verdedigen - als dat überhaupt al kan.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties