Verrassing (not)! Orly-terrorist blijkt geradicaliseerde moslim die uit was op een aanslag

Geen categoriemrt 18 2017, 12:00
Nou, dat is nog eens een verrassing. Vanochtend berichtten we al over het feit dat een idiote man op het vliegveld nabij het Franse plaatsje Orly had geprobeerd om een militair te ontwapenen. Nu komt ook de achtergrond van dit verknipte figuur naar voren: hij was een radicale moslim.
Verassing! Een gewelddadige terrorist die vanochtend tevergeefs probeerde om een ramp op een vliegveld te ontketenen blijkt dus... een extremistische moslim! Wie had dat nou gedacht, ?

"Een man heeft vanochtend op het Parijse vliegveld Orly een militair belaagd en diens wapen afgepakt. De belager ging met het wapen op de loop maar werd daarna neergeschoten. Hij overleed aan zijn verwondingen. Politiebronnen melden dat het gaat het om een geradicaliseerde moslim."

Ah, kijk. Het is dus weer eens raak met het geloof van de zogenaamde hemelse vrede, die ook in 2017 gewoon doorgaat met het vormen van het grootste existentiële gevaar voor Europa en haar vrijheden. Ik hoop dat politici links van het midden dit feit ook eindelijk eens gaan zien. Geen 'blanke mannen van het platteland', niet extreem-rechts en ook niet Geert Wilders en Thierry Baudet. Mensen die dat beweren, helpen mee met het optrekken van een rookgordijn. Ze zijn bezig de waarheid te verbloemen.
Nee, de grootste dreiging voor de westerse beschaving is de gewelddadige en radicale islam. Het (gelukkig met een sisser afgelopen) terroristische akkefietje vanochtend in Orly is echt andermaal bewijs voor die stelling. Hopelijk gaat het dus doordringen tot wat botte koppen in Den Haag, Brussel, Berlijn, Londen, Washington en Stockholm. Want de tijd begint te dringen, en de ruimte om ons te verzetten wordt steeds kleiner.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten