Verslaggever staat klaar voor live reportage, maar dan loopt een zwerfkitten het shot binnen...

Geen categoriejun 23 2016, 20:00
Een reporter stond klaar - met microfoon, camera, en alles - voor een live-opname toen een bijzondere gast ineens het beeld binnengewandeld kwam.
Bij live televisie - zo kan iedereen die er ervaring mee heeft je verzekeren - kan er echt vanalles gebeuren. De meest onvoorspelbare acties kunnen opdoemen, en deze verslaggever kreeg daar een goed voorbeeld van. Net toen hij wilde beginnen met een stukje televisie, kwam er ineens een allerschattigste kitten het beeld binnengewandeld. Het was een arm en verdwaald zwerfkatje, en de presentator kan dat natuurlijk niet zomaar laten gaan:
De kat werd direct een held van de kijkers van het station, en kreeg ook de naam "Seven", naar de naam van de tv-zender ABC 7. Presentator Nima Shaffe, die de gelukkige was die de kitten het lijf liep, vertelt over de bijzondere ervaring:

"Het was fantastisch. Als je mijn familie in het hele land bezoekt, zie je dat we veel geredde dieren hebben. We geloven erg in het goed zorgen voor dieren en we geloven dat zij ook ons redden."

Nima nam de kat in z'n auto mee naar huis, en daar had het dier al de tijd van z'n leven:
13508925_496450933883826_4814934511591173884_nDe zes weken oude Seven is kerngezond, en zal door vele tv-kijkers nog lang herinnerd worden. Het gebeurt namelijk niet elke dag dat je je tv aanzet, en in plaats van nieuws ineens één van de meest schttige kittens allertijden te zien krijgt!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten