Verzekeren bij Hema: eenvoudig, degelijk en veilig

Verzekeren bij Hema: eenvoudig, degelijk en veilig

Veel in het leven is van waarde. Niet alles daarvan is zomaar te vervangen: gezin, vrienden, de eigen wijk of stad. Maar sommige dingen zijn dat wel: je woning bijvoorbeeld, of je auto. Voor zulke zaken ben je veilig verzekerd bij Hema.

Je kent de Hema natuurlijk al als het winkelhart van Nederland, vol praktische en lekkere zaken van alledag. Maar de Hema is veel meer dan dat. Je kan namelijk via de Hema ook allerlei zaken van waarde verzekeren. Van je auto tot je huisdier, en van de aansprakelijkheidsverzekering tot je zorgverzekering, alles kan worden geregeld bij de Hema.

Gemak

Het afsluiten van een verzekering is bij de Hema ook zo makkelijk mogelijk gemaakt. Je kan via een handige tool zelf je premie berekenen. Je hoeft daarbij ook niet alle elementen mee te nemen in de af te sluiten verzekering. Alleen dat wat je werkelijk wilt verzekeren, neem je mee in je premie. En anders dan bij sommige andere verzekeraars heb je ook niet te maken met een wachttijd. Als je een dekking rechtsbijstandsverzekering afsluit, kan je er dus meteen aanspraak op maken. Geen drie maanden wachttijd meer dus!

Online

Het mooiste aan Hemaverzekeringen is dat alles via hun website https://verzekerbijhema.nl te regelen is. Van afsluiten tot beheren, alles regel je online. En dat zonder de moeilijke bewoordingen die de gemiddelde verzekeringspolis zo moeilijk leesbaar maken. Zelfs beëindigen is makkelijk gemaakt, dankzij de dagelijks opzegbare polis.

Eenvoudig, degelijk en veilig verzekerd, dat kan dus vanaf nu bij de Hema.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
verzekeringen HEMA

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties