[VIDEO] Afro-Amerikaanse vrouw slaat gehandicapte 71-jarige in elkaar

Geen categoriemrt 08 2015, 18:00
Maar waag het eens om iets negatiefs te zeggen over de ghettocultuur die veel Afro-Amerikanen geïnternaliseerd hebben.
Kezia Perkins is een 32-jarige Afro-Amerikaanse vrouw. Om voor mij volstrekt onbekende redenen heeft ze ook een gehandicaptenpas, waardoor ze gebruik kan maken van parkeerplaatsen voor gehandicapten. Dat doet ze dan ook graag.
Onlangs wilde ze even winkelen bij de Walmart in haar woonplaats. Je zou denken, geen probleem, ga er naartoe, parkeer je auto, en shop erop los. Mjah. Helaas voor mevrouw Perkins is ze niet bepaald de best parkeerder ter wereld. Ze probeerde het keer op keer, maar slaagde er steeds niet in om haar auto netjes aan de kant te zetten.
Na ellenlang proberen kwam er een andere gehandicapte vrouw aanrijden, die haar auto natuurlijk ook graag kwijt wilde. Ze zag de parkeerplek voor gehandicapten en reed er soepeltjes in. Het enige probleem was dat dit de precies de plek was die Perkins ook voor ogen had.
Het gevolg? Perkins blokkeerde de auto van de 71-jarige en beukte haar tegen de grond.
A fight over a handicapped parking spot ended with a 71-year-old woman being hospitalized with a broken leg and the need for a second hip replacement. The confrontation at the Walmart store on West Layton Avenue in Greenfield, Wisconsin, saw two women, both with handicapped tags on their cars, face off over the space.
Is er dan helemaal geen goed nieuws te melden? Jawel, mevrouw de tokkie is opgepakt en mag binnenkort tekst en uitleg geven voor haar wangedrag voor een rechter. Hopelijk zal hij haar behandelen op de manier die ze verdient: afpakken die gehandicaptenpas (hoe gehandicapt ben je als je een ander snel even in elkaar kunt meppen?), zet haar maar een paar maanden vast, en zorg ervoor dat ze, als ze - zeg - in de bijstand zit of een andersoortige uitkering krijgt (wat niet helemaal ondenkbaar is) niet langer op kosten van de belastingbetaler kan leven.
De enige vraag die ik nu heb? Wat als de dader blank was en het slachtoffer zwart? Op de één of andere manier vermoed ik dat er dan onmiddellijk nieuwe rassenrellen zouden zijn uitgebroken. Maar nu? Doodse stilte, ja, ook vanuit de 'zwarte gemeenschap.'
[embed]http://youtu.be/p12fstkbT_s[/embed]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten