[VIDEO] Nederland in paniek: wolf valt schaap aan!

[VIDEO] Nederland in paniek: wolf valt schaap aan!

Met een video van de wolf in actie.

Gisteren werd bekend dat de wolf officieel teruggekeerd is in Nederland. Jarenlang hebben we het zonder deze fantastisch mooie diersoort moeten doen, maar die tijd ligt gelukkig achter ons.

Ja, ja, vriend wolf is écht terug. Er gingen al enkele tijd geruchten rond dat dit het geval was, maar sinds deze week hebben we eindelijk bewijs, te weten foto's en zelfs bewegende beelden (zie de video hieronder).

Heel veel mensen vinden dat fantastisch, maar helaas zijn er ook weer figuren die meteen paniekerig doen. Ojee, een wolf! En ojee, hij (of zij?) eet vlees!

Robert Vlieghuis zag in de omgeving van Wezup dat een van de schapen van zijn schoonvader door de wolf werd gegrepen. Hij doet zijn verhaal aan RTL Nieuws. ,,Ik zag door mijn verrekijker dat de wolf bezig was met een van de schapen. Hij had één schaap al in de hals gebeten.'' Het schaap verloor wat bloed, maar overleefde de aanval. Vlieghuis rende naar eigen zeggen 15 tot 20 minuten achter de wolf aan om hem maar zo ver mogelijk van de kudde af te drijven.

Ongelooflijk! Dit bloeddorstige monster heeft een schaap gepakt? Manmanman. Vreselijk! Wie weet moeten nog veel meer arme kuddedieren het ontgelden! Dat arme, lieve schaap.

Wat zegt u? Is de kans klein dat de wolf meer schapen pakt omdat hij vooral reeën eet? Nou ja. Dat mag de paniekpret niet drukken, natuurlijk: de wolf is gevaarlijk! Snel afschieten die hap of op zijn minst terugjagen naar Duitsland!

Hier is dit levensgevaarlijk (ahem, wat een gezeur) monster dan. Vastgelegd op camera, voor uw nachtmerries. Let wel, de video is buitengewoon schokkend. Vrouwen en kinderen worden geadviseerd om de video links te laten liggen en snel in te schakelen op de Fabeltjeskrant.

[embed]http://youtu.be/y94MC5YETY8[/embed]

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer