Video! Asociale taxibuschauffeur weigert invalide vrouw te helpen, schreeuwt en hindert winkelcentrum

Geen categoriejun 14 2019, 11:00
Een filmpje is opgedoken van een taxichauffeur in Zeist, die weigert een gehandicapte vrouw te helpen met haar rollator. Hij schreeuwt en geeft iedereen de schuld, waarna winkelpersoneel uiteindelijk de vrouw in de taxibus moeten tillen. Jammer genoeg voor de chauffeur staat alles op video.
[fvplayer src="https://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2019/06/taxi-aso.mp4" width="768" height="432"]
In slechts zes minuten al uw vertrouwen in de mensheid kwijtraken? Dat kan. U hoeft alleen bovenstaand filmpje maar even te kijken, waarin u ziet hoe een chauffeur van een taxibussenbedrijf weigert om z'n baan naar behoren uit te voeren. Hij hoort gehandicapten, invaliden en ouderen van dagen rond te rijden, maar op de één of andere manier snapt deze knuppel niet dat het voor die lui lastig is om op tijd op de oppikplek te staan. Snapt u? Ze zijn nogal slecht ter been en hebben hulp nodig. Hadden ze dat niet, dan hadden ze ook die hele taxibus, compleet met schreeuwende chauffeur, ook niet nodig gehad. Nogal wiedes, hè?
Hoe dan ook: uiteindelijk moeten medewerkers van de Jumbo er aan te pas komen om de vrouw richting de taxibus te krijgen, terwijl de chauffeur met z'n armen staat te wapperen en schreeuwt dat "het niet helpt." Omstanders bemoeien zich mee, maar de chauffeur gedraagt zich als volgevreten hork met een armwappertic.
Eind goed, al goed, want de vrouw bereikt na veel gevloek en getier en vooral veel inspanning van anderen de bus van de taxitiran. En dat vooral meer ondanks in plaats van dankzij zijn 'inspanningen' in het winkelcentrum in Zeist. Wat een volslagen mafkees!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten