Column Jan Roos: Kabinet Rutte geeft geld aan extreemlinks Amsterdam om illegalen op te vangen. Idioterie!

Column Jan Roos: Kabinet Rutte geeft geld aan extreemlinks Amsterdam om illegalen op te vangen. Idioterie!

Jan Roos in zijn woning. Bron: Screenshot VNL video.

In zijn column van deze week bindt Jan Roos de strijd aan met het extreemlinkse stadsbestuur van Amsterdam. Ondanks dat de wet namelijk duidelijk is, blijft de gemeente illegalen ruimhartig pamperen. Maar het ergste is nog wel, aldus Jan, dat de landelijke overheid ze daarbij steunt. Zelfs financieel!

Dat Amsterdam in al haar linkse gekheid vijfhonderd illegalen huisvest is natuurlijk iets om je kwaad over te maken. Deze mensen zijn uitgeprocedeerd en dienen te vertrekken. Na intensief onderzoek blijkt ook nog eens dat ze echt weg kunnen. Het land van herkomst legt ze niets in de weg om terug te keren en er ligt geen enkel onrecht voor hen daar te wachten. Een gezond land, dat haar eigen wetten respecteert, zet ze dan dus op het eerste vliegtuig naar huis. Nu heeft Amsterdam niks met wetten, want die zijn immers voor provincialen. Ze zijn daar zo arrogant dat ze hun eigen regels opstellen. Ze kijken immers niet voor niks neer op alles buiten de ring A10.

En dus mochten die vijfhonderd We Are Here-criminelen blijven, kregen een huis, een uitkering en nog wat zakgeld voor een leuke hobby. Gekkenwerk natuurlijk, maar niet mijn probleem, zou je denken. Die Amsterdammers stemmen op een extreemlinks stadsbestuur en hun idioterie, en dan krijgen ze die ook.

Maar wat blijkt nou uit cijfers die mij gisteren onder ogen kwamen? Van de vijfhonderd worden er zeker 350 illegalen door ons allen onderhouden. Voormalig VVD-staatssecretaris Harbers heeft namelijk een deal gesloten met de hoofdstad dat ze 17 miljoen euro krijgen van het rijk (van ons dus) om die lui in de watten te leggen. U hoort het goed. Deze stad houdt zich niet aan de wetten van ons land en dus gaat de overheid (u) maar akkoord en betaalt mee aan iets dat niet wetmatig is. Echt veel gekker wordt het niet.

Schermafbeelding 2019-06-14 om 10.30.07

Schermafbeelding 2019-06-14 om 10.29.51

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties