VIDEO Bizar: Beekse Bergen wereldnieuws door aanval van jachtluipaarden op een gezin

Geen categoriemei 11 2018, 16:00
Het was in Nederland al opmerkelijk nieuws, maar nu is het ook de wereld rond door aan het gaan: het Franse gezinnetje dat werd aangevallen door jachtluipaarden in de Beekse Bergen. De organisatie gaat geen extra maatregelen nemen, want dat zou suggereren dat ze iets fout hebben gedaan en dat is inderdaad niet zo. Het is gewoon een nogal merkwaardige actie van het gezin.

„Franse toeristen die het principe van safari negeren worden aangevallen door luipaarden”, kopt de krant Libération bijvoorbeeld. Dat principe, aldus het dagblad: „blijf wijselijk in je auto”.

Een filmpje van het incident op YouTube is in een paar dagen tijd al bijna twee miljoen keer bekeken. Meerdere gebruikers zeggen dat het gezin in aanmerking komt voor „een Darwin-award”, een humoristische ’prijs’ voor mensen die zo creatief mogelijk voorkomen dat ze hun genen doorgeven aan een nieuwe generatie. Het filmpje is ook nieuws in landen als Groot-Brittannië en Ierland.

Ik ben blij dat meerdere mensen het nogal dom vinden. Erg naar voor het gezin natuurlijk, maar roekeloos gedrag moet niet geëxcuseerd worden. Als u het filmpje nog niet gezien heeft...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten