Video: Boerkadraagster gaat helemaal los op Gay Pride

Geen categoriejul 29 2019, 14:00
Voor wie kiest links in deze confrontatie?
We hebben het er zelden over, maar links heeft een heel groot intern probleem. Het verdedigt radicale islamisten steeds (onder het motto: 'is cultuur!' en iedereen die iets zegt is meteen een 'racist!'), maar tegelijkertijd maakt het zich ook hard voor de LHBT-beweging. Dat is toch tikkeltje frappant, omdat islamisten en LHBT'ers het bepaald niet met elkaar eens zijn. Ik bedoel maar: in landen waar islamisten het voor het zeggen hebben -- Iran en in Syrië toen ISIS daar nog dat achterlijke nepkalifaat had -- worden homoseksuelen geëxecuteerd.
In deze video, die opgenomen is in Engeland, zie je hoe een boerkadraagster helemaal losgaat op LHBT'ers die meedoen aan een gay pride optocht of iets dergelijks. Kijk en luister naar de háát die deze vrouw voor de LHBT'ers voelt.
https://twitter.com/TitaniaMcGrath/status/1155465421182656512
"Schaam je, schaam je!" schreeuwt de boerkadraagster tegen een vrouw met een regenboogvlag om haar schouders. "God heeft Adam en Eva geschapen, niet Adam en Steve. Schaam je! Schaam je! Schaam je! Schaam je, verachtelijke mensen! Schaam je, schaamteloze mensen! Schaam je! Schaam je!"
De pride-gangers lopen ondertussen maar door, want het is duidelijk dat er met deze knettergekke vrouw niet te praten valt. Als je naar de beelden kijkt krijg je de indruk dat ze bijna op het punt staat ze aan te vallen. Zo gestoord is ze.
Je vraagt je af waarom die mevrouw eigenlijk in Engeland woont. Zou ze niet veel gelukkiger zijn in, zeg, Saoedi-Arabië of Iran?
De komende jaren gaan we dit soort confrontaties ongetwijfeld veel vaker zien. Beide groepen worden door links geknuffeld, maar gaan niet samen. Uiteindelijk zal links moeten kiezen: islamisten (ik heb het dus over radicalen, niet over gewone moslims -- islamieten en islamisten zijn niet één en hetzelfde) of LHBT'ers.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten