Video! Britse verkeersbegeleider wordt in elkaar getrapt door 'Britse' jeugd

Geen categoriesep 15 2018, 10:00
'Robby Tominson #IAmTommy', een Twitter-parodienaam afgeleid van Brits anti-immigratie icoon Tommy Robinson, plaatste twee video's op Twitter waar te zien is hoe een verkeersbegeleider keihard in elkaar wordt getrapt door een stel buitenlanders.
[embed]https://twitter.com/RobbyTominson/status/1040717123402850304[/embed]
[embed]https://twitter.com/RobbyTominson/status/1040695918025162753[/embed]
Het zou gefilmd zijn in een arme buitenwijk van Birmingham genaamd Alum Rock. Aanleiding voor de vechtpartij wordt niet duidelijk in de video's maar wel valt te zien hoe het een volstrekt eenzijdig gevecht is. Volstrekt schaamteloos en op klaarlichte dag besluiten een aantal kansparels hun frustraties te uiten richting de arme verkeersbegeleider. Op het eerste filmpje lijkt het er nog op dat de man niet helemaal beseft dat hij wordt aangevallen en reageert hij nog alsof hij wordt getreiterd. Al vrij snel daarna vallen de eerste klappen. Op het tweede filmpje verdwijnt iedere twijfel over de intentie van de groep en blijkt Birmingham een groep kopschoppers rijker.
Hoe de man er aan toe is is nog niet duidelijk. Mogelijk bereikt het het nieuws maar in Engeland is men er bang voor. Ook daar heerst een wat terughoudende media wanneer het migranten of allochtonen betreft. De angst is dat men meent dat zulk nieuws natuurlijk weer bijdraagt aan polarisering van de samenleving. Je kunt de reacties nu al wel voorspellen natuurlijk: 'Dit is maar een extreem klein percentage van de desbetreffende groep waardoor we moeten oppassen om hun gedrag niet te generaliseren naar hele bevolkingsgroepen.' Er van uitgaande dat de Britse media het nieuws überhaupt melden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten