VIDEO Fleur Agema (PVV) pakt Mona Keijzer (CDA) aan: "Liever opgewonden dan koud, kil, en berekenend"

VIDEO Fleur Agema (PVV) pakt Mona Keijzer (CDA) aan: "Liever opgewonden dan koud, kil, en berekenend"

Mona Keijzer riep tijdens de verkiezingen continu dat ze ervoor zou zorgen dat het eigen risico verlaagd zou worden... maar nu er geformeerd wordt heeft ze die eis meteen laten vallen. Want ach, verkiezingsbeloftes zijn er om verbroken te worden. Toch?

Zo: laat het maar aan Fleur Agema over om, in een commissie over zorg, haar collega-Kamerleden even flink de oren te wassen, zeker Kamerleden die eerder riepen dat ze het eigen risico zouden verlagen, maar die deze eis na de verkiezingen keihard hebben laten vallen. Ik heb het dan dus over zorgwoordvoerder van het CDA, Mona Keijzer.

Agema bekritiseerde Keijzer gisteren omdat de CDA'er tijdens de campagne beloofde dat het CDA het eigen risico zou verlagen. Nu de formatie bijna afgerond is weten we: die belofte gaat het CDA niet nakomen. Dat is al erg genoeg, vindt Agema, maar Keijzer lijkt daar opeens totaal geen moeite mee te hebben. Ja, die belofte heeft het CDA in de prullenbak gegooid.

Dus?

Dat is Keijzers houding. En met haar die van het hele CDA.

Nadat Agema Keijzer bekritiseerde sloeg de CDA'er terug. Volgens haar is Agema altijd "ongelooflijk opgewonden op dit soort momenten." Met andere woorden: ze negeert Agema gewoon, want die is 'emotioneel.'

Nou, Agema had daar het perfecte antwoord op:

"Mevrouw Keijzer kan mij willen framen als opgewonden. Zij is koud, en kil, en berekenend. En volgens mij is dat vele malen erger."

Zo. Die kan Keijzer in haar zak steken.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties