[VIDEO] Model in The Price Is Right maakt gênante fout, verstopt zich met het schaamrood op de kaken

[VIDEO] Model in The Price Is Right maakt gênante fout, verstopt zich met het schaamrood op de kaken

Oh, oh, oh.

Is dat even prettig: je hoeft niet altijd de juiste prijs van een product te raden in de tv-show The Price Is Right om toch de hoofdprijs te winnen. Gewoon een beetje geluk hebben is soms al genoeg. Het geluk kwam deze week uit onverwachte hoek: model Manuela Arbelaez maakte een gênante fout door per ongeluk de juiste prijs te laten zien aan de kandidate.

Oeps. Met het schaamrood op de kaken probeert het model zich nog te verbergen als de presentator niets anders kan doen dan de kandidate feliciteren met de nieuwe auto. Want de kandidate weet ook: "Ik heb gewonnen!" En ja, de presentator kan niets anders zeggen dan: "Gefeliciteerd! Manuela heeft je net een auto gegeven!" Manuela kan er gelukkig ook nog wel om lachen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties