VIDEO: Palestijnse reltrappers bezetten Station Den Haag CS met vlaggen en Arabisch geschreeuw

Geen categoriedec 12 2017, 17:00
Vanmiddag trok een troep in Palestijnse vlaggen gewikkelde activisten het treinstation Den Haag Centraal binnen, om in het Arabisch allerlei leuzen te scanderen.
https://twitter.com/Sywert/status/940571033253437440
Gezien op Twitter bij onze vriend Sywert: kennelijk is Nederland ook een stukje Westerlijke Jordaanoever. Althans, zo zal het voor Palestijnse fake-treinreizigers voelen als ze met Palestijnse sjaaltjes om hun voorhoofd en Palestijnse vlaggen als capes op hun rug met flinke passen door de belangrijkste stationshal van Den Haag stappen.
En maar herrie maken, natuurlijk, want in Nederland spreken we allemaal Arabisch en heeft het heel veel zin om Arabische leuzen te gaan lopen scandaren.
Jongens: get a life. Als je iets wil betekenen voor de Palestijnse zaak, ga dan naar de Palestijnse gebieden en help jullie landgenoten ervan te overtuigen dat terrorisme moet worden afgezworen en dat de Israëli's ook best een beetje recht hebben op Jeruzalem. Pas dán kan je zeggen dat je hebt bijgedragen aan een fier en vrij Palestina.
Maar nu? Dit is gewoon de treurigste demonstratie allertijden. Ja, echt stoer hoor: wat treinreizigers voor de voeten lopen met je puberale vlaggengezwaai.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten