Nederlands-Palestijnse Gemeenschap overhandigt brief vol complottheoriëen aan Amerikaanse ambassade

Geen categoriedec 12 2017, 21:00
Van de Rothschild-familie tot olie inpikken en uiteraard zijn ook de zionisten van de partij: een knotsgekke brief vol onzinnige complotten is alles wat de Nederlandse Palestijnen op schrift konden stellen als reactie op Donald Trumps erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israël.
[caption id="attachment_195128" align="aligncenter" width="1536"]De brief die de Palestijnse gemeenschap overhandigde aan de Amerikaanse ambassade, in de handen van NOS-journalist Hans Andringa. De brief die de Palestijnse gemeenschap overhandigde aan de Amerikaanse ambassade, in de handen van NOS-journalist Hans Andringa.[/caption]
Palestijnen over de hele wereld zijn verschrikkelijk boos. De Amerikanen hebben Jeruzalem erkend als hoofdstad van Israël, en dat had natuurlijk nooit mogen gebeuren. Dus toeteren ze Arabische slogans door treinstations en liften ze heen en weer in ambulances. Of het Palestijnen zijn geweest die ook synagoges in de fik hebben geprobeerd te steken is niet duidelijk, maar enorm afwijzend staan ze er in ieder geval niet tegenover.
Maar sommige Palestijnen zijn niet zo van het zwaaien met vlaggen, fakkels. Zij geloven meer in de kracht van correspondentie en besloten om het op de diplomatieke wijze te proberen. En dus kroop de Palestijnse Gemeenschap (PGNL) in de pen om die dekselse Donald Trump ervan te overtuigen dat hij zich laat gebruiken in een groot complot.
In een brief die ze schreven aan de Amerikaanse ambassade in Den Haag zijn Palestijnen boos dat "Engeland en de familie Rothschild" handenwringend hebben gepoogd om de staat Israël te stichten, alleen maar om alle olie uit het gebied te stelen en naar het Westen te importeren. In werkelijkheid is Israël zo'n beetje het enige land in het hele Midden-Oosten zonder grote oliereserves, maar dat mag de complotpret natuurlijk niet drukken. Ook wordt het woord 'zionisten' lekker vaak gebruikt om het geheel een zo duister mogelijk tintje te geven.
Ik zou zeggen: scroll nog even door. Lees de brief van de Polderpalestijnen gewoon voor de lol nog een keertje door. Want ik garandeer u: u heeft al niet meer zoveel onzinnige complottheorieën bij elkaar gezien sinds DENK hun landelijke kieslijst bekendmaakte. Wát een mafklappers.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten