Video: Robert Jensen flipt door klimaatdrammers die "milieuvervuilende crematies" in de ban willen doen

Video: Robert Jensen flipt door klimaatdrammers die "milieuvervuilende crematies" in de ban willen doen

"Die knettergekke wereld waarin we leven, hopelijk gaat het snel voorbij, je wordt er gek van" stelt Robert Jensen in zijn nieuwe Online Show en "maar zelfs ná je dood vallen ze je lastig met de linkse klimaattroep". Waarom flipt Jensen? Nou, de klimaatdrammers willen nu ook 'milieuvervuilende crematies' in de ban doen. Zo zouden crematies buitensporig veel CO2 uitstoten, ruim 208 kilo en dat is méér dan een continentaal vliegreisje. Erg fout natuurlijk.

Volgens Jensen is de vergelijking tussen crematies en vliegreizen echter wel erg nuttig, want als je de crematie van één persoon vergelijkt met één vliegreis van Amsterdam naar Madrid, dan blijkt dat een crematie dubbel zoveel CO2 uitstoot dan een vliegtuig waarin 200 personen plaatsnemen voor transport. Een vliegreisje naar Madrid kost namelijk zo'n 95 kilo CO2, maar een crematie ruim 208 kilo, volgens Jensen is dat een 'bewijs dat vliegtuigen heel erg milieubewust zijn gebouwd'.

En eigenlijk heeft Jensen daarmee wel een punt. Daarnaast is het 'nut' van een vliegreis ook veel hoger dan dat van een crematie, wat eigenlijk niets meer is dan een jammerlijke en noodzakelijke vernietiging van ervaren arbeidskapitaal. Ook gaat de voormalig RTL-ster in op een jongetje die door zijn moeder is geïndoctrineerd en hem laat geloven 'dat hij een meisje is', en ja Jensen je hebt helemaal gelijk: 'dat is ziek'!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties