Video: Robert Jensen pakt groene Duitse politica aan "er is helemaal geen klimaatcrisis!"

Video: Robert Jensen pakt groene Duitse politica aan "er is helemaal geen klimaatcrisis!"

Robert Jensen spreekt in de Online Show van gisteravond over de 'klimaatnoodtoestand' die door het Europees Parlement werd uitgeroepen en gaat in op de 'stompzinnigheid van politici' aangaande het onderwerp. Jensen vindt de 'klimaatdiscussie' onzin, zo blijkt uit zijn uitspraken. Daar voegt de voormalig RTL-ster aan toe dat vooralsnog 'alle rampvoorspellingen niet zijn uitgekomen' en dat het draait om 'geld', via Robert Jensen.

Om zijn punten aangaande klimaatverandering kracht bij te zetten vergelijkt Jensen de zogenaamde overtuigingen van diverse klimaatdrammers met hun daden. Zo is er bijvoorbeeld een Amerikaanse miljonair die in de media voortdurend waarschuwt voor de zeespiegelstijging, maar tegelijkertijd voor miljoenen euro's een huis koopt aan zee, ja op zeeniveau. Dat is een behoorlijke tegenstelling tussen 'gedrag' en 'uitspraken'.

Volgens Jensen zijn deze ogenschijnlijke tegenstellingen echter verklaarbaar vanuit economische belangen: 'geld, geld en nog eens geld' stelt Jensen en bewijst dit tegenstrijdige gedrag dat de klimaatdrammers niet écht geloven in hun eigen verhaal.

Nu het Europees Parlement de 'klimaattoestand heeft uitgeroepen' zou men vanuit Brussel nóg sneller willen ingrijpen om 'het klimaat' te redden en heeft klimaatpaus Frans Timmermans ondertussen aangegeven binnen 100 dagen een Europese Klimaatwet op te leveren. Het moet ineens allemaal 'razendsnel' gaan, zo lijkt het.

Volgens Jensen gaat het echter helemaal niet om het klimaat en gaat het juist steeds beter met de aarde, maar zitten er achter de Brusselse klimaatobsessie complexe verdienmodellen verscholen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Robert Jensen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer